O nouă vizită pe șantierul drumului județean de la viitorul mall din Târgoviște. Cum a fost găsit acum constructorul

????????????????????????????????????
Publicitate

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, alături de vicepreședintele Alin Manole și directorul Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, a verificat din nou lucrările la șantierul Drumului Județean 720E, din zona UM Gară.

După ce președintele CJD a somat constructorul să se pună pe treabă, nemulțumit de ritmul constructorului, acum, comparativ cu ultima vizită a conducerii CJD, s-a constatat o îmbunătățire a ritmului lucrărilor la DJ 720E.

Constructorul a suplimentat numărul de utilaje și personal. În acest sens, președintele CJD a reamintit constructorului necesitatea finalizării în cel mai scurt timp a investiției de la DJ 720E, cu atât mai mult cu cât activitatea de realizare a centrului comercial – Dâmbovița mall – avansează vizibil.

În privința calității lucrărilor efectuate, joi, 12 septembrie 2019, este programată prelevarea unor probe cu un laborator atestat pe traseul DJ 720E în vederea analizării acestora din punct de vedere al caracteristicilor fizico – mecanice.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!