O mare artistă a României va cânta la Pucioasa!

Publicitate

Ionuț Parghel
O voce de aur al muzicii ușoare din România va cânta la Pucioasa! Mâine după-amiază, de la ora 19.00, Paula Seling va susține un concert special la Centrul Cultural în cinstea sărbătorilor pascale, așa cum reiese dintr-un comunicat remis de către autoritățile locale din Pucioasa.

“Primăria Orașului Pucioasa și Centrul Cultural European Pucioasavă așteaptă să luați parte la evenimentele organizate în cinstea sărbătorilor pascale. Vineri, 19.04. 2019, începând cu ora 13.00, la Centrul Cultural are loc vernisajul expoziției de icoane pe sticlă <<Culorile Credinței>> – autor pictorița Elena Băniceru din Moreni.

Tot vineri, tot la Centrul Cultural Pucioasa, de la ora 19.00, vă așteptăm alături de noi la un concert special Paula Seling. Artista a declarat că este extrem de fericită că va susține acest recital cu muzică ce vorbește despre legătura dintre om și divinitate. <<Este un show cu totul și cu totul special din punctul meu de vedere, de fapt nu este un show, este o audiție cu implicare. Va fi un spectacol cu cântece sfinte de Paște – o parte dintre ele sunt pricesne, o parte sunt cântece sfinte, sunt cântece de înălțare. De mică am avut chemarea asta, să cânt cântecele acestea, pentru că mă preocupă relația dintre oameni și Dumnezeu>>.

De asemenea, vă informăm că și anul acesta concursul <<Căutătorii Oului de Ciocolată>>, eveniment ce a devenit deja tradiție la Pucioasa, va avea loc vineri, 26 aprilie 2019, ora 12.00. Copiii vor putea din nou participa la vânătoarea ouălor de Paște, ascunse în Parcul Central>>.

Paula Seling , născută în Baia Mare, pe 25 decembrie 1978, este o cunoscută artistă, interpretă, personalitate TV, compozitoare , fostă realizatoare de emisiuni radio și jurată în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor – sezonul 1. Împreună cu interpretul Ovi, Paula a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2010, unde duetul lor a ocupat locul 3, dar și la Eurovision 2014, unde s-au clasat  pe poziția a 12-a.

În palmaresul ei muzical figurează numeroase premii și trofee, precum:

 • Locul 1 – Festivalul de la Mamaia, secțiune Creație, cu piesa “Prin ochi tăi pot visa”;
 • Trofeul festivalului Cerbul de Aur din Brașov (2002), cu piesele “Noapte caldă” (compoziție proprie );
 • Cea mai bună voce feminină din România la Premiile Industriei Muzicale Românești (2002);
 • Premiul “Femeia anului 2002”, acordat de revista Avantaje;
 • Cea mai bună artistă într-un videoclip la Video Music Awards MTV România (2002);
 • Trofeul Festivalului “Mamaia” (1997), cu piesa “Trurli”<
 • Șlagărul anului la secțiunea “șlagăre pop-rock” – Mamaia 1999 – cu piesa “Ploaie în luna lui Marte;
 • Trofeul “Aurelian Andreescu” – București 1996;
 • Trofeul “Armonia”, Festivalul pentru Copii și Tineret – București, 1996;
 • Locul 1 la Festivalul Ursulețul de Aur – Baia Mare, 1996;
 • Premii internaționale la festivalurile “Fidof” din Cesme (Turcia), Skopje (Macedonia) și La Valletta (Malta).

Reprezentanții autorităților locale din Pucioasa anunță că o mare artistă din România va cânta la Centrul Cultural în cinstea sărbătorilor pascale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!