O mamă și-a bătut fetița pentru că a cheltuit 1 leu pe gume | VIDEO

Publicitate

Ştefan Khalil
O mamặ din județul Botoṣani, comuna Vorona, și-a bătut fetița, acuzȃnd-o că și-a cumpărat prostii cu leul pe care i l-a dat în loc să-și cumpere de mâncare. Imaginile în care mama își agresează fiica au ajuns pe un site de socializare.

Oamenii din sat au declarat că femeia obișnuiește să consume des băuturi alcoolice. Este mama a trei copii pe care îi are cu un bărbat din sat.
În imaginile care au ajuns pe Facebook, se vede cum femeia o agresează pe fetița ei, care i-a spus și învățătoarei că mama ei obișnuiește să o lovească și să îi vorbească urȃt, dar și de neajunsurile cu care se confruntă zilnic în familia ei. Învățătoarea a discutat cu mama copilei și acesta s-a răzbunat pe fiica ei.”Tu ce ai spus la școală, la învățătoare, că  am sunat-o și am vorbit, că te-a învățat mamaia să fii încăpățânată, că îi semeni ei? Ești încăpățânată și ei semeni ei și te apără ea?”, se aude pe clipul video în care mama își bate fetița.
“Las-o nu o mai bate, acum noaptea o bați, ziua nu se poate?”, a fost reacția soacrei femeii care a fost, la rândul ei, bătută în mai multe rânduri, potrivit sursei Obesrvator.
“Eu ți-am dat 1 leu ție și 1 leu lui. Ți-am spus să îți iei de mâncare. Nu să iei gume și căcaturi de pus pe mâini”, acesta fiind unul dintre reproṣurile mamei pentru fiica sa.
Imaginile postate pe Facebook au avut un impact destul de mare, mii de oameni au protestat la adresa mamei, din cauza atitudinii ei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!