O mamă îşi acuză fostul soţ că a vrut să-i ia cu forţa unul dintre copii. “S-a încercat în stil mafiot să fie luat”

Publicitate

Ştefan Khalil
Doi copii sunt prinși la mijloc în războiul dintre mama și tatăl lor. Femeia din Iași îl acuză pe soțul Italian că ar fi încercat să-i ia cu forța de lângă ea și chiar i-ar fi înconjurat în trafic cu trei mașini.

Bărbatul se apară și spune că a vrut doar să-și facă dreptate după ce judecătorii atât din România, cât și din Italia au decis să rămână în grija lui copiii. În mijlocul polițiștilor, cei doi au început să se acuze reciproc. La mijlocul acestei dispute sunt doi băieței ai fostului cuplu. Mama i-a luat pe cei doi copii din Italia și i-a adus în Iași. Tatăl lor a venit după ei în țară că să își ducă înapoi copiii acasă, dar cu forța, acuză femeia. “Au blocat strada. S-au pus de-a curmezişul în stil mafiot în mijlocul străzii. Copilul este profund afectat. S-a încercat în stil mafiot să fie luat. Mi s-a tras din braţe copilul”, acuză mama copiilor’’, a declarat femeia pentru Observator.

Femeia a spus că acesta a încolţit-o cu trei maşini în traffic şi că a vrut să îi răpească unul dintre copii.

Chiar și în această situație, femeia este acuzată de răpire, pentru că ar fi stat ilegal cu copiii, dar aceasta spune că a fugit din cauza violențelor bărbatului. De  6 ani de când a născut primul copil, femeia spune că a trăit în calvar alături de soțul ei.

Aceasta nu a fost prima tentativă a tatălui de a-și recupera copiii. În decembrie anul trecut, procurorii judecători ar fi vrut să-i ia pe copii de lângă mama lor, dar aceștia s-au împotrivit ṣi autoritățile nu au mai încercat nimic pentru un moment. Au avut nevoie de psiholog  cei doi copii după această experineta neplăcută. Mama a depus plângere împotriva bărbatului pentru răpire. Momentan, femeia s-a întors acasă alături de copiii ei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!