Numărul persoanelor care și-au pierdut viața în tragedia de la Genova a ajuns la 41. O familie a fost găsită sub dărâmături

Publicitate

Ştefan Khalil
Numărul persoanelor care au pierit pe podul Morandi, din Italia, a crescut la 41. O familie a fost găsită sub dărâmături. Aici se afla și un copil, care avea doar 9 ani. Serviciile de urgență au găsit printre ruini o mașină în care erau trei persoane.

Echipajele de salvare au continuat operațiunea de căutare și au fost informați că cinci persoane sunt date dispặrute.
În noaptea de vineri a fost găsită mașina familiei Cecala. Pe tată îl chema Cristian, pe mama Dawna și pe fetița lor în vârstă de 9 ani, Crystal. Mașina lor a fost găsită sub un bloc mare de beton din podul care s-a prăbușit marți.
Alte două persoane sunt încă date dispărute, după ce au fost gășiți cei trei. Bilanțul celor gășiți decedați a ajuns la 41. Mai sunt alte 10 persoane rănite, dintre care două sunt în stare foarte gravă.
Mai multe familii și-au găsit sfârșitul în tagedia din Italia. Anchetatorii au dezvăluit cauza prặbuṣirii podului Morandi, și anume, ruperea unui calblu de oțel.
“Ruperea unui cablu de oţel este o ipoteză serioasă de lucru. Avem informaţii că prăbuşirea s-a produs după ruperea unui cablu de oţel, există mărturii şi înregistrări video în acest sens. Însă, după doar trei zile de anchetă, este o doar o ipoteză în lucru”, a declarat Antonio Brencich, expert al Universităţii din Genova şi membru al Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură, potrivit sursei Observator.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!