Nelu Radu e convins că organele statului anchetează scandalurile din fotbalul dâmbovițean. “Se va ajunge în curând la dosare penale”

Publicitate

Ionuț Parghel
Scandalurile care au cuprins Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița par să se extindă de la o zi la alta. Tot mai mulți oameni din fotbalul județean cunosc cu lux de amănunte despre practicile murdare care se practică între oficialii AJF și conducătorii de cluburi.

Mai mult de atât, se pare că nici organele statului nu au stat cu mâinile în sân la auzul autodenunțului făcut de Daniel Micu (Unirea Răcari), cu privire la faptul că acesta i-ar fi dat șpagă lui Emil Tudor, președintele AJF Dâmbovița. Nelu Radu, finanțator al Gloriei Cornești are informații certe că organele abilitate au intrat deja pe fir în acest caz. “Aceste scandaluri nu fac bine fotbalului dâmbovițean, dar în același timp trebuia odată și o dată să se ajungă și aici. Am înțeles că organele de anchetă s-au autosizat în acest sens. Probabil, că în ceasul al 12-lea se vor potoli și cei de la AJF. În ultima perioada prea s-a ajuns atât de departe și din ce se vede îi comandă banul pe majoritatea. E clar că lucrurile au ieșit tare de sub control. Dacă nu se va lua  o măsură penală tot așa se va merge ani buni. Îi sfătuiesc pe conducătorii care au butoane să se potolească că e păcat să-i vedem cu urări de sărbători prin ziare și la televizor de prin alte părți. Pe vreun tabel pe la tribunal sau pe un avizier pe la penitenciar. Dintr-o ambiție prostească se poate ajunge departe. Unii dintrei ei mai sunt și persoane publice și pot ajunge ușor în altă parte. Chiar se întâmplă astfel de lucruri dacă zice unul, zic doi și tot așa. E bine să se se oprească cu toții. E mai bine pentru ei să-și petreacă bătrânețile în familie decât prin alte părți. Presuspun că nu sunt sume mari, dar sumele de o sută, două, trei, cinci, dar dacă o faci în mod repetat se poate ajunge la sume mai mari. Automat, că toți care vorbesc pe acest subiect își asumă ce vorbesc. Se va ajunge în curând și la dosare penale la câte s-au făcut. Am surse sigure că organele statului anchetează aceste cazuri. Mai mult de atât, ei caută și alte dovezi. Dacă tot a început acest bal sunt convins că nu se va opri aici. Unii deja au început să se morcovească. Chiar și Emil Tudor poate avea probleme. Tudor va păți ceva, dar el nu face de unul singur. În multe dintre cazuri Tudor habar nu are. Acum a căzut pe el. Dar, mai sunt alți doi-trei care sunt mai implicați decât el în fenomenul acesta. Mai este unul la arbitrii și altul la Competiția de Competiții și Disciplină. Vor mai apărea și alții în acest circ. E major și Micu și cred că știe ce a declarat. Dacă te i-a gura pe dinainte trebuie să răspunzi pentru ce spui”, a precizat Nelu Radu, pe acest subiect extrem de sensibil.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!