”Ne vedem la Knockout!”. Târgovișteanca Dana Olteanu, eleva lui Tudor Chirilă, e gata de o nouă etapă din Vocea României și din propria viață

Publicitate

”Pregătită de luptă! Sâmbătă ne vedem la Knockout” – este mesajul postat de târgovișteanca Dana Olteanu pe contul personal de facebook în așteptarea celor mai grele ”lupte” din arena emisiunii ”Vocea României”, difuzate de postul Pro Tv.

Eleva lui Tudor Chirilă din sezonul 8 al emisiunii, Dana Olteanu a declarat pentru postul Pro tv că nu crede că există o rețetă universală a succesului, ci, mai degrabă, fiecare își inventează propria definiție a reușitei în viață.

Crescută într-o familie fericită și unită, Dana a mărturisit că și-a dorit întotdeaua – și a și reușit – să împace viața personală cu cea muzicală, știut fiind că aceasta din urmă cere și unele sacrificii.

”Am un proiect muzical împreună cu soțul și fratele meu, ne petrecem mult timp împreună și sunt destul de convinsă că și fetița mea va face muzică. Cât privește succesul, nu cred că exista o rețetă pentru a-l atrage sau dobândi. Eu simt că am succes pentru simplul fapt că am viața pe care mi-am dorit-o. Până la vârsta aceasta, am reușit să împac viața personală cu cea profesională, să am și o familie frumoasa și unită, dar și un proiect muzical care îmi oferă posibilitatea să trăiesc din pasiunea mea. Cu toate astea, îmi doresc să cresc, să evoluez, să mă dezvolt”, a declarat târgovișteanca.

Dana are 30 de ani și, după 11 ani de operă, a înființat o trupă de cover-uri – Charm Band – alături de soțul ei. Artista din Târgoviște face muzică de la 7 ani și are convingerea că s-a născut pentru asta: ”Sincer, nu m-am gândit niciodată cum aș reacționa dacă cineva mi-ar spune că mi-am greșit vocația. Probabil i-aș cânta până l-aș convinge că se înșală”.

După ce a trecut cu brio de blind-uri și s-a întors antrenorul la care visa, a depășit și faza duelurilor, iar acum Dana va urca pe scenă pentru o altă etapă eliminatorie ce va fi transmisă vineri și sâmbătă la Pro tv. Dana Olteanu va evolua sâmbătă, 24 noiembrie.

Knockout-urile se vor întinde timp de două ediții, iar în urma lor fiecare antrenor va rămâne doar cu câte trei concurenți, care vor intra în ediţiile live.

Succes maxim, Dana!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!