Naționala României de polo înfruntă mâine pe CSA Steaua București, la Târgoviște, într-un test de verificare

Publicitate

Complexul Turistic de Natație din Târgoviște va fi, mâine, gazda unui important test de verificare la polo, între echipa națională a României și Steaua București, campioana țării din ultimii patru ani. Disputa va începe la ora 11.00 și va reprezenta cel mai important meci amical de polo de până acum găzduit de bazinul olimpic târgoviștean.

În această perioadă, naționala de polo a României se află într-un cantonament centralizat la Târgoviște. Stagiul programat în intervalul 26 septembrie – 8 octombrie reprezintă ultima acțiune a “tricolorilor” înainte de participarea la turneul de calificare pentru Campionatul European, ce va avea loc la începutul anului viitor în Ungaria. În cadrul turneului de calificare (9 -13 octombrie), din Malta, România va înfrunta Portugalia și Malta, gazda turneului. România țintește calificarea la Campionatul European, iar acolo își dorește o prezență în primele 10 locuri pentru a putea avea sigurată prezența la Jocurile Olimpice din Japonia, programate în vara anului viitor.

Echipa națională a României, antrenată de grecul Athanasios Kachagias, este alcătuită din următori jucători: Marius Țic, Andrei Prioteasa, Tudor Fulea, Alexandru Ghiban, Gheorghe Mihnea, Victor Antipa, Istvan Szabo, Nicolae Oanță (toți CSA Steaua București), Vlad Georgescu, Silvian Colodrovschi, Vlad Dragomirescu (toți CSM Digi Oradea), Șerban Abrudan, David Bota (Dinamo București) și Robert Sganță (Rapid București). În următoarele zile se vor alătura lotului Tiberiu Negrean (Wasserfreunde Spandau 04 Berlin), Robert Gergelify (Szentes) și Levente Vancsik (Debrecen), jucători implicați în meciuri importante cu echipele lor de club. De asemenea, cel mai important jucător, Cosmin Radu (Mladost Zagreb) se va alătura lotului la turneul de calificare din Malta.

Sursă foto: Complexul Turistic de Natație Târgoviște 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!