Momente groaznice pentru un fotbalist dâmboviţean! Transportat de urgenţă la spital după ce a primit un pumn în gât. Un coechipier s-a pus în genunchi şi s-a rugat pentru el

Publicitate

Ionuț Parghel
Momente dramatice trăite de dâmbovițeanul Valentin Mihăilă (18 ani)  în timpul meciului dintre  Poli Iași – CS U Craiova, ce a contat pentru etapa a 14-a a Ligii I. În minutul 10 al întâlnirii, atacantul Universității, originar din Finta, s-a aflat la un pas de moarte, după ce a primit un pumn în zona gâtului din partea lui Laurențiu Rus, component al lui Poli Iași.

În urma loviturii puternice primite din partea adversarului, tânărul fotbalist a picat ca secerat pe gazon, fiind serios comoționat. După incidentul în care a fost implicat jucătorul a rămas întins pe gazon până la intervenția ambulanței, care ulterior l-a transportat de urgență la spital. Mihăilă a fost imobilizat cu un guler cervical. După lovitura aplicată dâmbovițeanului, Rus a fost eliminat.Interesant a fost și faptul că în clipele dramatice în care dâmbovițeanul se afla întins pe gazon, colegul său croat Ivan Martic a început să se roage pe teren lângă el. Mihăilă a primit mai bine de 20 de minute îngrijiri medicale. Fotbalistul a ajuns conștient la Spitalul Sf. Spiridon, unitate medicală unde a primit alte numeroase investigații suplimentare. Disputa dintre Poli Iași și CS U Craiova s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea oltenilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!