Misiunea Chindiei Târgoviște în play-out va fi dificilă. Viorel Moldovan atenționează: “Va fi crâncen”

Publicitate

Ionuț Parghel

Sezonul regulat al Ligii 1 a luat sfârșit pentru Chindia Târgoviște, după meciul cu FCSB. Sâmbătă seară, dâmbovițenii au încheiat la egalitate, 1-1, cu formația din capitală, dar jocul acestora a avut, din nou, numeroase lacune.

La capărul a 26 de meciuri disputate, Chindia se află pe locul 10, cu 25 de puncte acumulate. În schimb, după înjumătățirea punctelor, în play-out,  formația târgovișteană va intra cu 13 puncte.

Viorel Moldovan cunoaște că în noua fază a campionatului misiunea echipei va fi una dificilă, pentru că majoritatea adversarilor pe care îi vor înfrunta vor lupta pe viață și pe moarte. Mai mult de atât, la finalul meciului cu FCSB, tehnicianul a nominalizat și echipele cu care echipa sa se va lupta pentru evitarea retrogradării.

“Eu sunt foarte încrezător, am mare încredere și va începe un campionat diferit, va fi crâncen, va fi presiune din ce în ce mai mare. Sunt 5 echipe acolo care se luptă pentru evitarea retrogradării. Suntem noi, sunt Hermannstadt, Voluntari, Clinceni și Iașiul. Cred că celelalte echipe au un alt nivel și vor media această luptă, pentru evitarea retrogradării”, a precizat Moldo-gol pentru Telekom Sport.

Pe de altă parte, conducerea tehnică a Chindiei a lăsat de înțeles că remiza cu FCSB a fost una echitabilă.

“Sunt liniștit după cât am suferit în acest debut de sezon regulat din iarnă. Să pierzi puncte importante în minutul 90 cu Botoșani, în minutul 90, la fel, cu Voluntari. Iată că astăzi am reușit noi să înscriem în minutul 90. Am spus de fiecare dată că există o lege a compensației, există o balanță tot timpul, se întorc lucrurile, se echilibrează lucrurile. Nu cer niciodată să se retragă echipa, mie nu-mi place să las inițiativa adversarului”, a transmis tehnicianul Chindiei, după meciul cu FCSB, la microfonul Telekom Sport.

.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!