Minoră din Deva, dată în urmărire internațională, găsită într-o localitate din Dâmbovița

Publicitate

O adolescentă de 15 ani, din localitatea Deva, dată în urmărire internațională, după ce plecase de acasă de bunăvoie în data de 17 octombrie, a fost găsită de polițiști în satul Olari – comuna Dărmănești, din județul Dâmbovița.

Minora, Tudorache Ștefania Morena, a fost depistată, ieri, de oamenii legii la locuința unui tânăr , în vârstă de 23 de ani (cu care se pare că avea o relație) și a precizat că nu a fost victima a niciunei infracțiuni.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că adolescenta, împreună cu tânărul de 23 de ani și cu un alt bărbat (prietenul tânărului), a mers de bunăvoie, în data de 17 octombrie în localitatea dâmbovițeană, unde a fost găsită, folosind mijloace de transport în comun.

Minora și cei doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției Orașului Moreni, pentru a fi audiați în vederea stării de fapt și a tuturor împrejurărilor dispariției. Ulterior, o escortă de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Deva s-a deplasat la sediul Poliției Orașului Moreni pentru a o prelua pe Ștefania, care a fost introdusă în Centrul de Prevenire a Minorilor în Regim de Urgență Deva, fiind informați și reprezentanții D.G.A.S.P Hunedoara.

Activitățile investigative și de cercetare inteprinse în vederea depsitării minorei au fost realizate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara și au beneficiat de sprijinul polițiștilor IPJ Prahova și PJ Dâmbovița, ai Biroului de Analiza Informațiilor Hunedoara și ai Biroului de Investigații Criminale Deva și au fost coordonate de ofițeri din cadrul Direcției de Investigații Criminale (I.G.P.R).

Inițial, adolescenta plecase de bunăvoie de acasă pe 17 octombrie cu intenția de a-și vizita o prietenă din Ploiești, dar la care nu a mai ajuns.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!