Mihaela Merlan, ofertată de mai multe echipe. Fotbalista de la CSŞ Târgovişte ar putea ajunge la campioana României. “În viața fiecărui sportiv apar provocări pe neașteptate”

Mihaela Merlan
Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de fotbal feminin CSȘ Târgoviște ar putea rămâne fără Mihaela Merlan în această vară. MVP-ul din finala Cupei României are mai multe oferte potrivit antrenorului Mihai Tătăranu, într-un interviu acordat site-ului frf.ro.

Se pare că patru echipe din țară au pus ochii pe extrema dreaptă a grupării dâmbovițene, iar una dintre ele ar fi campioana Olimpia Cluj. Talentata jucătoare din Prahova și-ar dori și ea o schimbare, dar în același timp dacă nu se va concretiza nimic cea alintată de colege “Miți” este dispusă să continue la CSȘ Târgoviște, unde se simte foarte bine. “Nici eu nu știu ce va fi în continuare. Câteodată lucrurile se schimbă extrem de repede. Eu mă simt bine și la Târgoviște. Sunt apreciată și aș vrea să lucrez în continuare aici, dar sunt momente în viața unui sportiv ca după un anumit timp să facă o schimbare. În viața fiecărui sportiv apar provocări pe neașteptate. Oricine își dorește să joace mai sus. Au fost câteva discuții pe seama mea, dar momentan nu există nici o ofertă concretă. Rămâne de văzut ce va fi. În legătură cu plecarea mea aș vrea să vorbesc numai în momentul când va fi ceva sigur. Momentan, sunt la Târgoviște  și încă ne bucurăm de câștigarea Cupei. De asemenea, faptul că am fost desemnată jucătoarea finalei reprezintă încă un motiv de bucurie pentru mine. Așteptăm să terminăm campionatul după aceea vom vedea ce va fi de făcut”, ne-a declarat Mihaela Merlan, jucătoare ce-l are ca idol pe portughezul Filipe Texeira de la FCSB. Trofeul Cupei cucerit cu CSȘ Târgoviște reprezintă cea mai importantă performanță din CV-ul Mihaelei de până acum.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!