Mezoterapie virtuală corporală la Salonul Avenue Dee din Târgoviște

Publicitate

Lupta contra celulitei, ridurilor, vergeturilor, artrozei și durerilor reumatice se bazează, astăzi, pe tehnici inovatoare care acționează mecanismelor celulare.  Tehnica de Mezoterapie virtuală sau Dermoporatie este o procedură estetică nechirurgicală prin care se realizează introducerea de substanțe active în piele.

Aceasta se realizează cu ajutorul unui transductor ce funcționează ca o “seringă virtuală” care înlocuiește acul cu unda electric pulsată și modulată. Astfel, prin intermediul acestor impulsuri electrice, porii se măresc de circa 400 de ori, iar substanțele active ajung direct la receptorii celulari. Acțiunea terapeutică e directă, fără intermediul circuitului hematic.
Prin mezoterapie virtuală se multiplică exponențial eficacitatea unei simple aplicări locale pe tegument unde doar 5% din produs ajunge în profunzimea pielii, prin dermoporatie substanțele active penetrând în proporție de 95% cu efecte spectaculoase.
Prin mezoterapie virtuală se pot introduce în piele substanțe active ca elastina, colagen, acid hyaluronic, vitamine, aminoacizi, dar și substanțe medicamentoase pentru tratamentul diferitelor afecțiuni. Totul fără operații, fără ace și canule, dar și fără suferință. Rezultatele sunt imediate și vizibile: dispariția inestetismelor celulitice, o piele hidratată și întinsă, riduri mai puțin profunde, un tonus îmbunătățit. Combinarea cu alte metode de remodelare corporal permite obținerea unor rezultate deosebite în două-trei luni.
Succesul tehnicii de mezoterapie virtuală e legat de combinarea a două metode:
Electroporația, care datorită impulsurilor electrice modulate mărește permeabilitatea membranelor celulare cu formarea de canale de trecere (electropori);
Electroforeza care împinge substanțele active în straturile profunde ale dermei.
Studiile clinice efectuate asupra persoanelor cu diferite patologii cum ar fi cuperoza, capilare sparte, riduri, imperfecțiuni cutanate, provocate de acneea cicatricială și sclerotică, pete de pigmentare, vergeturi, cheratoze și cicatrici au demonstrat eficiența metodei în reactivarea proceselor metabolice naturale.
Pentru programări și alte detalii puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282 sau puteți merge la sediul Salonului Avenue Dee, aflat pe Calea Domnească, din Târgoviște, de luni până vineri, între orele 09.00 – 20.00, iar sâmbătă, între orele 09.00 – 16.00.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!