Mesaj important al primarului de la Pucioasa pentru localnici legat de persoanele care vin din străinătate și nu se conformează dispozițiilor de urgență Covid19

Publicitate

“Dâmbovița rezistă! Încă rezistă! Dar nu este neapărat meritul nostru, pentru că noi nu înțelegem ce responsabilități (simple) avem! Măcar încercați să stați cât mai mult acasă! Nu va deplasați în oraș decât dacă aveți nevoi urgențe! Încercați pe cât posibil să îi lăsați acasă pe cei vârstnici, cât și pe copii! Dacă aveți probleme de rezolvat la instituțiile statului încercați să o faceți telefonic sau online! Eu voi fi lângă dumneavoastră permanent, încercând să răspund tuturor solicitărilor!” – este mesajul transmis în contextul pandemiei de Covid19 de primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, cu referire și la faptul că,   din fericire, Dâmbovița este încă printre puținele județe din țară în care, din fericire, nu au fost confirmate cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Pe de altă parte, edilul dâmbovițean atrage atenția asupra celui mai important punct din setul de măsuri dispuse atât de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, cât și de decretul de instituire a stării de urgență în România.

TOATE PERSOANELE ÎNTOARSE ÎN ROMÂNIA DINTR-O ȚARĂ UNDE AU FOST CONFIRMATE MAI MULT DE 500 DE CAZURI DE CORONAVIRUS INTRĂ AUTOMAT ÎN IZOLARE LA DOMICILIU PENTRU 14 ZILE!

”Îi rog pe toți aflați în situația descrisă să se conformeze! Totodată, va rog să dați dovadă de spirit civic și să anunțați autoritățile în cazul în care cunoașteți persoane care nu respectă acest lucru!”

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!