Mereu învingător cu AGER Fit Relax! Viorel M. Staicu: “Nu te opri până în ultima clipă a vieții“

Publicitate

Modelarea și întreținerea corporală reprezintă aspecte importante pentru orice persoană.

Frumusețe, sănătate, vitalitate…

Frumoase cuvinte, nu?

Pătrățele? Cine  a spus că numai pătrețelele sunt frumoase? Scoate-ți asta din cap fie că ești bărbat, fie că ești femeie. Nu mai apleca urechea de fiecare dată în jurul tău. Dacă ești femeie sigur ai observat că unii își spun că ești grasă, iar alții își spun că esti slabă. Pfff…, în cazul acesta pe cine să asculți?

Să îți spun ceva. Oamenii au un tipar în subconștient și când văd pe cineva își dau cu părerea în comparație cu acel tipar. De aceea, vezi bărbați leșinați după femei grase și bărbați leșinați după femei slabe. Așa că, lasă ce spune lumea! Uită-te în oglindă mai des și vezi ce-ți spune inima. Dar, trebuie să înțelegi ceva: un corp supraponderal sau obez nu rezistă mult. Se uzează mai repede și astfel încep problemele medicale. Probleme pe care sunt foarte convins că nu vrei să ale ai. La fel și corpul anemic.

Cam aceasta ar fi problema: sănătatea și vitalitatea. Dacă ești sănătos și ai vitalitate cu siguranță că ești o persoană frumoasă. Așadar, corpul este făcut pentru mișcare și funcționează la cei mai buni parametrii cu o alimentație sănătoasă.

“Am descoperit pe parcursul anilor o parte din modul de funcționare a minții umane și a metabolismului. Așa am creat un program cu trei antrenamente pe săptămână suficiente pentru rezultate foarte bune în slăbire, cât și în vitalitate (putere și rezistență) cu o alimentație echilibrată, pe care să o însusești pentru toată viața.

Așadar, orice haos aduce haos. În schimb, orice echilibru aduce echilibru. Când un copac se oprește din crescut începe să se usuce. Așa și omul. Nu te opri până în ultima ultima clipă a vieții să ai grijă de mișcare și de alimentație”, precizează sensei Viorel M. Staicu, antrenor și consultant în AGER Fit Relax.

Toate persoanele care au beneficiat de serviciile de consultanță și sportive de la AGER Fit Relax s-au declarat extrem de încântate după primele ședințe:

Luminița Mihai – pensionară

Este cel mai rău și mai exigent antrenor. M-a adus să am aceste rezultate deosebite, o schimbare totală.Prin exigența dumnealui mi-am schimbat atitudinea și o parte din comportament. Sensei Staicu M. Viorel dă dovadă de profesionalism, implicare, corectitudine și severitate. Dacă nu ar fi fost atât de dur și rău, nu aș fi avut asemenea rezultate în cei 4 ani de zile de când sunt la AGER”.

Georgeta Negrilă – om de afaceri

„Staicu M. Viorel este un antrenor foarte bun, cu pretenții la care nu există cale de mijloc. Dacă vrei rezultate, trebuie să faci ca el. Are foarte multă experiență. E păcat să nu-l asculți. Dacă nu înțelegi treaba asta, n-ai ce căuta la el”.

Florin Ivan – croitor

„Aveam tensiune foarte mare, bătăi foarte mari la inimă din cauza greutății. După două luni de antrenamente personale cu sensei Staicu M. Viorel am reușit să slăbesc 20 de kilograme fără să iau pastile. Am continuat apoi cu arte marțiale mixte la AGER Dojo. Mi-a intrat în sânge și acum nu pot să mai mă las!”.

Mai multe detalii despre modelare, întreținere corporală, consultanță și servicii sportive se pot gasi accesând https://www.facebook.com/AgerFitRelax/.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!