Memorialul “Tică Gheorghe”, la a 9-a ediție! Prieteni, colegi și apropiați îl vor omagia și în acest an pe cel care a fost supranumit “Chirurgul”

Publicitate

Ionuț Parghel
Sala Sporturilor din Târgoviște găzduiește, astăzi, cu începere de la ora 18.00, cea de-a 9-a ediție a Memorialului “Tică Gheorghe”. Ediția din acest an a evenimentului propune un joc demonstrativ între fostele glorii târgoviștene și actualii consilieri locali municipali.

Din rândul fostelor glorii ale fotbalului târgoviștean care îl vor omagia pe cel care era supranumit “Chirurgul” se vor afla în teren Vasile Bârdeș, Remus Gâlmencea, Cristian Țermure, Răzvan Toboșaru, Cristian Bălașa, Irinel Voicu, Dragoș Pătru, Marcel Ghergu, Victor Glăvan, Costel Badea, Ioan Igescu, frații Gheorghe și Haralambie Becheanu, Ion Ene, Marin Olteanu, Ciprian Iugulescu și mulți alții. Potrivit organizatorului Vasile Bârdeș, evenimentul va dura aproximativ o oră și jumătate. “Sunt bucuros că Memorialul <<Tică Gheorghe>> are continuitate. De această dată îl organizez de unul singur. Nea Tică, așa cum îi spuneam noi, merită un astfel de omagiu. A fost un om care nu a supărat pe nimeni și a oferit totul pentru fotbalul târgoviștean. Am invitat la ediția din acest an a memorialului prieteni, colegi și apropiați ai fostului fotbalist legendar. Totul va dura în jur de o oră și jumătate”, ne-a declarat Sică Bârdeș. Dumitru Tică Gheorghe s-a stins din viață în urma unui stop cardiac, pe data de 15 iunie 2010, la doar 57 de ani. Fostul jucător emblematic al Târgoviștei a început fotbalul la grupele de juniori ale Stelei București, după care la seniori a evoluat pentru CS Târgoviște și Flacăra Moreni. Ca antrenor le-a condus din postura de principal pe CS Târgoviște, Metalul Mija, Alpan Universitatea Șotânga, Conired Pucioasa, Petrolul Târgoviște și CSM Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!