Medalii prețioase pentru luptătoarele Clubului Sportiv Târgoviște la Cupa României

Publicitate

Ionuț Parghel
Luptătoarele Clubului Sportiv Târgoviște au încheiat sezonul la înălțime. La ultima competiție la care au luat parte în 2018, sportivele antrenate de Cornel Cornea au acaparat din nou podiumul. Evoluțiile arătate de luptătoarele Clubului Sportiv în finala Cupei României pentru seniori au fost unele foarte bune.

Georgiana Paic –Filip a cucerit medalia de aur, în limitele categoriei 65 de kilograme, după ce a avut parte de o prestație excelentă la Constanța, gazda întrecerii. Așadar, după cucerirea titlului național și obținerea aurului în Cupa României, în acest an, Georgiana a devenit supercampioana României, la categoria 65 de kilograme! Alte două sportive de la CS Târgoviște care au obținut rezultate foarte bune la ediția din acest an la Cupei au fost Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu. Ambele luptătoare au intrat în posesia argintului. Prima sportivă și l-a trecut în cont la categoria la 50 de kilograme, iar a doua în limitele categoriei 76 de kilograme. Mai mult de atât, în clasamentul pe medalii, Clubul Sportiv Târgoviște s-a clasat pe locul 2, după CSA Steaua București. Cupa României pentru seniori a reprezentat ultimul concurs la care au luat parte luptătoarele de la CS Târgoviște în acest an.

Am avut parte de rezultate excelente la Cupa României. Fetele s-au comportat extraordinar. Georgiana a demonstrat încă o dată că este cea mai bună luptătoare la categoria sa și nu degeaba a ajuns supercampioana României. După astfel de rezultate putem spune că am încheiat anul în forță și așteptăm ca aceste fete minunate să fie premiate în urma rezultatelor obținute    –  Cornel Cornea  (antrenorul secției de lupte a Clubului Sportiv Târgoviște)

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!