Meciuri de foc pentru Flacără Moreni în campionat și Cupă! Gabriel Paraschiv: “Nu am timp să mă gândesc la Chindia”

Publicitate

Ionuț Parghel
Flacăra Moreni are parte de un adversar redutabil în turul 4 al Cupei României. Divizionara C de pe malul Cricovului va da în noua fază a competiției peste Chindia Târgoviște, divizionară B care are ca obiectiv promovarea în Liga I la finalul sezonului. Chiar dacă disputa cu târgoviștenii se anunță ca fiind una infernală pentru “lupi”, conducerea tehnică morenară nu vrea să se gândească de pe acum la partida cu roș-albaștrii.

Antrenorul Gabriel Paraschiv lasă de înțeles că până la jocul cu Chindia pentru el prioritare sunt meciurile din campionat, cu CSM Alexandria și Flacăra Horezu. “În momentul de față nu am ce să vorbesc despre Chindia. Până la jocul cu târgoviștenii noi mai avem două meciuri în campionat și avem doar un punct în clasament. Nu am timp să mă gândesc la jocul cu Chindia, mă voi gândi la momentul oportun. Noi suntem preocupați de deplasarea dificilă de la Alexandria. Avem probleme de lot pentru acest joc și sper să găsesc cele mai bune soluții pentru că vor urma două săptămâni de foc. Nu pot să vorbesc prea mult despre Chindia pentru că am văzut doar un meci de-al lor. Momentan, pentru mine, jocul cu Chindia nu reprezintă o prioritate. Pentru noi prioritare sunt meciurile din campionat cu Alexandria și Horezu. Mi-aș dori să le câștigăm pe amândouă și abia după să ne gândim la Chindia. Pentru mine meciurile din campionat contează. Au trecut două etape și noi avem doar un punct. Deci, nu stăm prea bine”, ne-a declarat Gabriel Paraschiv.

Deplasare la Alexandria

Mâine după-amiază, de la ora 17.00, în etapa a 3-a a campionatului, Flacăra va întâlni, în deplasare, pe CSM Alexandria. Pentru meciul cu teleormănenii, echipa “lupilor” afișează trei jucători cu probleme: Cernea, Drăgan și Oprea. “Meciul cu Alexandria va fi greu pentru noi. Ei au obținut patru puncte în primele două etape. I-am văzut pe ei într-un meci cu Rapid. Mă interesează să câștigăm acest joc. Dacă vom obține toate punctele putem avea și noi un moral bun pentru următoarele jocuri. În afară de salarii, la noi nu există stimulent financiar pentru jucători. Așa că dacă nu avem un moral pozitiv obținut va fi greu depășim anumite probleme. Pentru jocul cu Alexandria avem trei jucători importanți incerți. Rămâne de văzut să găsesc cea mai bună formulă de echipă pentru a ne prezenta cât mai bine cu teleormănenii”, a încheiat Gabriel Paraschiv.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!