Meci de totul sau nimic cu Știința Bacău! CSM Târgoviște începe aventura în faza 2-a a Diviziei A1 la volei feminin. Gabriel Boriga: “Fetele noastre au nevoie de încurajările fanilor”

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va începe în această săptămână aventura în faza a doua a Diviziei A1. Sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgoviște, CSM va înfrunta pe Știința Bacău, într-un meci de totul sau nimic.

Dâmbovițencele vor ataca de la bun început doar victoria pentru a-și face drumul și mai ușor către medaliile bronz de la finalul sezonului. Înaintea celui de-al treilea duel direct din acest sezon, Târgoviștea se află pe locul 3, cu 32 de puncte acumulate, iar Bacăul pe 4, cu 26 de puncte. Înregistrarea unui nou succes de către CSM în disputa cu băcăuancele va face ca Diana Calotă et comp. să se distanțenze la nouă lungimi față de principala contracandidată la ocuparea locului 3. “Vizăm doar victoria cu Bacăul. O nouă victorie împotriva Științei ne facem să ne apropiem și mai mult de medaliile de bronz. Traversăm o perioadă foarte bună, iar rezultatele înregistrate în ultima perioadă nu au fost întâmplătoare. Victoriile din ultimele meciuri reprezintă rodul muncii jucătoarelor și al antrenorilor. Ne dorim să continuăm șirul victoriilor. Cum pentru noi meciul cu Știința Bacău va fi unul extrem de important așteptăm cât mai mulți spectatori în tribune pentru a fi alături de echipa noastră. Fetele noastre au nevoie de încurajările fanilor pentru a se apropia și mai mult de atingerea obiectivului stabilit”, ne-a declarat Gabriel Boriga. În sezonul regulat al campionatului, cele două formații și-au împărțit victoriile. La Bacău s-a impus echipa din localitate, cu 3-0, iar la Târgoviște, CSM a devenit victorioasă cu 3-1.

Programul complet al echipei târgoviștene în faza secundă a Diviziei A1

Etapa 1 – 23 martie: CSM  Târgoviște- Știința Bacău

Etapa 2- 30 martie: CSM Lugoj – CSM Târgoviște

Etapa 3 – 6 aprilie: CSM Târgoviște – CS Volei Alba Blaj

Etapa 4 – 10 aprilie: CSM București – CSM Târgoviște

Etapa 5 – 13 aprilie: CSM Târgoviște – Dinamo București

Etapa 6 – 20 aprilie: Stiința Bacău – CSM Târgoviște

Etapa 7 – 24 aprilie: CSM Târgoviște – CSM Lugoj

Etapa 8 – 1 mai: CS Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște

Etapa 9 – 4 mai: CSM Târgoviște – CSM București

Etapa 10 – 8 mai: Dinamo București – CSM Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!