Măsuri speciale la derby-ul dintre Chindia Târgoviște –Petrolul Ploiești. Se intră în stadion doar pe bază de invitație!

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște – Petrolul Ploiești (duminică, ora 15.00) se anunță a fi un derby de zile de mari, atât în teren, cât și în tribune. Dacă în teren cei doi antrenori își vor mobiliza jucătorii la maximum, în tribune va fi cu totul astfel.

Atmosfera se prefigurează de pe acum că va fi una incendiară la propriu. Organizatorii au pregătit și ei toate măsurile de securitate pentru ca desfășurarea partidei să aibă loc în cele mai bune condiții. Cu trei zile înainte de joc,organizatorii se așteaptă ca în stadion să ajungă peste 4 000 de oameni. Un lucru cert va fi reprezentat de faptul că în tribunele bătrânului “Eugen Popescu” se va ajunge doar pe bază de invitație și cartea de identitate. Organizatorii au la dispoziție 4 500 de invitații pentru suporterii Chindiei și doar 250 pentru fanii Petrolului! Dacă asistența “lupilor” va fi mai numerasă, atunci i se vor mai acorda încă 50 de invitații. În urma protocolului dintre cele două formații, intrarea în stadion a fanilor petroliști se va face doar pe poarta dinspre Aleea Coconilor, cu o oră înainte de startul partidei. Potrivit unor informații de la Ploiești, se așteaptă ca pe “Eugen Popescu” să ajungă cel puțin o 1000 de fani ai “lupilor”. În ceea cei privește pe suporterii Chindiei, aceștia pot intra în stadion începând cu ora 13.00, iar în momentul intrării în stadion fiecare va primi câte o invitație din partea organizatorilor. De asemenea, la fiecare poartă a stadionului se vor face controale drastice, fiindcă organizatorii interzic intrarea în stadion cu materiale pirotehnice.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!