Măsuri drastice luate la Liceul din Pucioasa după ce un elev și-a lovit cu bestialitate un coleg! Vezi care sunt hotărârile Comisiei de Disciplină

Publicitate

Ionuț Parghel

Scenele șocante care au putut fi văzute la Liceul Tehnologic din Pucioasa, unde un elev și-a lovit crunt un coleg într-o sală de cursuri, nu a rămas fără urmări. La scurt timp după ce imaginile cu bătaia au apărut în spațiul public, Comisia de Disciplină a liceului s-a întrunit și a luat măsuri imediate.

Astfel, reprezentanții acesteia au tăiat în carne vie: elevul agresor din Moroeni care și-a lovit cu bestialitate colegul a fost exmatriculat. Acest lucru s-a mai întâmplat cu tânărul și înainte de a ajunge la acest liceu. Aflat la un alt liceu din Pucioasa, acesta a fost exmatriculat după ce mai avusese un comportament asemănător. După hotărârea de astăzi, acesta nu mai poate reveni în sistem, întrucât nu mai îndeplinește vârsta legală pentru a fi admis la liceu.

O altă decizie a Comisiei de Disciplină a Liceului Tehnologic din Pucioasa a fost și exmatricularea elevului care a filmat bătaia dintre cei doi, iar apoi a răspândit imaginile în spațiul public.

Mai mult de atât, ceilalți elevi  care au asistat la scenele șocante au fost sancționați cu avertismente pentru participarea pasivă la agresiune.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!