Masaj de relaxare la Salonul Avenue Dee din Târgoviște. Terapiile prin mesaj revitalizează corpul și stimulează organismul să-și recapete energia și echilibrul

Publicitate

Salonul Avenue Dee se află într-o continuă dezvoltare! Mutat în casă nouă de la jumătatea lunii februarie, salonul a fost creat, de la bun început, pentru a veni în întâmpinarea uneia dintre cele mai interesante stări de fapt ale oricărei femei, aceea de a se simți răsfățată, frumoasă și specială, lucru care este realizat într-un ambient intim, prin profesionalism și prin calitatea serviciilor oferite.

Fără doar și poate, Avenue Dee este oaza de relaxare și rasfăț, un refugiu cotidian, acel loc unde frumusețea este “la ea acasă” și unde toate simțurile îți sunt desfătate de personal calificat și cu experiență.

Începând din această săptămână, Avenue Dee vine în sprijinul tuturor cu un nou serviciu: masaj de relaxare. Acesta a fost unul dintre primele și simplele mijloace descoprite de oameni pentru alinarea suferințelor. Cu ajutorul unui masaj de relaxare se elimină tot stresul acumulat în centrii nervoși.  Avenue Dee vă oferă un salon de masaj terapeutic pentru a putea înfrunta mai ușor problemele din viața de zi cu zi.

Terapiile prin mesaj revitalizează corpul și stimulează organismul să-și recapete energia și echilibrul. Fie că este vorba de un masaj de stimulare sau de relaxare, de un program anticelulitic sau de un set de proceduri cu efect de tonifiere, toate acestea au rolul de a te face să își găsești liniștea și starea de bine.  Masajul este recomandat persoanelor de toate vârstele.

Masajul de relaxare are numeroase beneficii:

  • te ajută să scapi de stres. Acest lucru duce la îmbunătățirea calității somnului ( te ajută să scapi de insomnie), îți poate fi de ajutor împotriva anxietății și a depresiei, îmbunătățește concentrarea;
  • relaxează mușchii încordați și atenuează contracțiile musculare;
  • menține elasticitatea pielii. Masajul de relaxare are, astfel, beneficii și pentru frumusețea ta;
  • îmbunătățește circulația sanguină și limfatică. Corpul este ajutat să elimine toxinele;
  • dezvoltă mobilitatea articulațiilor;
  • te ajută să îndrepți o postură greșită. Acest beneficiu este important în special pentru persoanele care petrec mare parte a zilei la birou;
  • întărește sistemul imunitar.

Masajul de relaxare este recomandat și femeilor însărcinate. Poate avea rol terapeutic, în cazul durerilor  sau al picioarelor umflate, dar și rol cosmetic, pentru a preveni vergeturile.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282 sau puteți merge la sediul salonului aflat pe strada I.C. Brătianu (vis-a-vis de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dâmbovița), din Târgoviște.

Așadar, de luni până sâmbătă, la Salonul Avenue Dee te poți bucura de masaj profesional de relaxare!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!