Masaj cu beţe de bambus la Salonul Avenue Dee din Târgovişte. Liniște, frumusețe și relaxare

Publicitate

Salonul Avenue Dee din Târgoviște reprezintă locul ideal unde poți găsi liniște, frumusețe și relaxare. Aflat într-o continuă dezvoltare, salonul oferă servicii de înaltă calitate, într-un ambient intim și plin de profesionalism. Începând din această primăvară, Avenue Dee vine în sprijinul vostru și oferă un nou serviciu:  masaj cu bețe de bambus.

Masajul cu bețe de bambus este un masaj anticelulitic excelent combinat cu drenaj limfatic, un tratament perfect pentru remodelare corporală.

Prețuit din timpuri străvechi în cultura asiatică, masajul cu bețe de bambus are o multitudine de beneficii: reduce circumferința în zonele tratate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, brațe), elimină celulita, tonifiază musculatura, stimulează sistemul limfatic (eliminarea toxinelor) și circulația sangvină, reactivează metabolismul celular, detensionează și energizează organismul.

Masajul cu bețe de bambus este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic și de remodelare corporală, dar în același timp însumează efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului și ale masajului de relaxare, revitalizând organismul și redând starea generală de bine.

Acest masaj revoluționar este de două ori mai eficient decât masajul tradițional anticelulitic, iar semnele eficienței lui apar după prima ședință. Acest tip de masaj este destinat și bărbaților, efectuându-se un masaj profund datorită stimulării musculaturii.

Masajul cu bețe de bambus are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant, energizant, de relaxare, de întindere și de calmare a stresului. Acesta se aplica pe tot corpul, dar și pe anumite segmente ale acestuia.

Beneficiile terapiei cu bețe de bambus

  • combaterea celulitei;
  • ridicarea feselor;
  • drenaj limfatic cu accelerarea circulației limfatice și sangvine;
  • detoxifierea corporală;
  • intensificarea metabolismului celular și muscular;
  • tonifierea musculară;
  • fermitatea pielii;
  • refacere musculară mai rapidă după efort;
  • reechilibrarea organismului în afecțiuni ale somnului și ale stărilor nervoase.

Salonul Avenue Dee recomandă să se efectueze 2-3 ședințe pe săptămână. Celulita se ameliorează semnificativ după un tratament de mai multe ședințe.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282 sau puteți merge la sediul salonului aflat pe strada I.C. Brătianu (vis-a-vis de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dâmbovița), din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele