Marșul pentru viață la Târgoviște

Publicitate

Sâmbătă, 23 martie, la Târgoviște se va desfășura Marșul pentru viață, anul acesta sub genericul ”Unic din prima secundă”.

Marșul este organizat de Asociația Studenți pentru Viață, Asociația Pro Vita Târgoviște și A.S.C.O.R., împreună cu Arhiepiscopia Târgoviștei, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon.

La această mărturie pentru viață, vor participa peste o mie de tineri: elevi din Târgoviște, studenți ai Universității Valahia din Târgoviște, membri ai comitetelor de tineret parohial de la parohii din cele cinci protoierii ale Arhiepiscopiei.

Evenimentul, la care sunt așteptați să se alăture și alți credincioși din Târgoviște și din împrejurimi, va începe la ora 11.00, pe platoul din fața Prefecturii (Piața Tricolorului). El se va desfășura prin centrul orașului, încheindu-se în Catedrala Mitropolitană cu un moment de rugăciune.

Marșul pentru viață se dorește o mărturie despre importanța vieții umane încă din primul moment, precum și pentru conștientizarea comunității despre faptul că avortul nu trebuie să reprezinte niciodată o opțiune, deoarece întotdeauna un copil este darul binecuvântat al Creatorului și o bucurie de neegalat.

Marșul pentru viață, aflat la cea de-a noua ediție națională, va avea loc în apropierea sărbătorii Bunei Vestiri, în peste 500 de localități din România și Republica Moldova.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!