Manelistul Dani Mocanu, săltat de mascați, chiar de ziua lui

Publicitate

Dani Mocanu (27 ani), cunoscut interpret de manele, cercetat de DIICOT Dâmbovița, a fost săltat ieri după-amiază de mascați și dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Acesta a fost ridicat chiar de ziua sa pentru că ar fi încălcat condițiile controlului judiciar.

Dani Mocanu ar fi trebuit să se întoarcă în țară într-un anumit termen, dar cum acest lucru nu s-a întâmplat autoritățile au emis pe numele acestuia un ordin de reținere. Artistul a efectuat zilele trecute o deplasare în Germania, țară în care ar fi susținut un concert.

Informația a fost confirmată și de manelist, care a transmis următorul mesaj pe pagina sa de Facebook. “Sunt în drum spre București, în mașină cu doi polițiști, spre parchet. Azi, de ziua mea, 3 septembrie, procurorul s-a gândit să mă rețină”.

La sfârșitul lunii iulie, Dani Mocanu  a mai fost săltat de mascați din locuința sa din Pitești, după ce a fost înregistrată o reclamație cu privire la o piesă a acestuia, pentru instigare la ură și violență împotriva femeii.

În septembrie 2017, manelistul a fost reținut de DIICOT, fiind implicat într-un dosar de proxenetism, fiind la fel, săltat de mascați la ora 06.00 dimineața.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!