Manelistul Dani Mocanu, audiat în cazul jandarmilor din Dâmboviţa care apar în videoclipul său. “Eu doar spun “fă aşa, fă aşa”! Nu am ştiut că sunt jandarmi adevăraţi!”

Publicitate

Marți, Dani Mocanu a fost audiat la Parchetul Militar pentru apariția jandarmilor din Dȃmboviṭa ca figuranți într-un videoclip de al său. Oamenii legii erau îmbrăcăți în uniforme, cu însemnele jandarmeriei române și aveau o mașină de intervenție. Se pare că jandarmii au cerut aprobabrea conducătorilor, cărora le-ar fi spus că vor apărea într-un proiect cultural.

Deși imaginea jandarmeriei române nu este una foarte bună în acest moment, acest scandal cu apariția lor într-un videoclip de manele ar putea să afecteze și mai mult imaginea jandarmeriei.
Manelistul a declarat pentru Observator că nu a știut că sunt angajații jandarmeriei.
(Reporter): Cum au ajuns să joace în videoclipul tău?
(Dani Mocanu): Şii cum e, orice spui poate fi folosit împotriva ta. Ideea este că eu nu am ştiut nimic.
(Reporter): Nu ai întrebat cum s-a întâmplat?
(Dani Mocanu): Nu! Eu doar spun “fă aşa, fă aşa”! Mai departe, nu ştiu cine s-a ocupat, cât a dat, ce a dat! Nu ştiu, habar nu am! Nu am ştiut că sunt jandarmi adevăraţi!
Toată tevatura a început în luna august al acestui an, când a apărut public informația că 5 jandarmi din Dȃmboviṭa au apărut într-un videoclip al manelistului Dani Mocanu. Oamenii legii fac parte din Detașamentul Mobil de Intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi din Județul Dȃmboviṭa. Parchetul Militar a început o anchetă în care sunt vizați cei 5.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!