Mâncați de Vulpe! FC Pucioasa a pierdut nemeritat

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa a încheiat printr-o înfrângere meciul cu CS U Craiova 2 ce a contat pentru etapa a 4-a a campionatului. Echipa din dealul “Patrana” a sperat că poate fi din nou “sperietoare” pentru formațiile din Oltenia, dar acest lucru nu s-a mai cocretizat și cu “satelitul” lui CS U. În disputa cu formația lui Dragoș Bon “bombonarii” au cedat cu 1-2, la capătul unui joc în care meritau cel puțin un punct.

Împotriva oltenilor Pucioasa a arătat pozitiv, și-a creat numeroase ocazii de gol la poarta adversă, a pus presiune în repetate rânduri pe adversar, dar o poziționare greșită a portarului Agachi, la o fază care nu a anunța prea multe, i-a dus pe “bombonari” să rămână fără nici un punct în buzunar după partida cu Craiova 2. După un început în forță al Pucioasei, echipa lui Bon a scăpat cu fața curată la ocaziile lui Marina și Niculăescu, după care contrar jocului, “satelitul” Craiovei a deschis scorul, prin Marcovic, la o bâlbâială a defensivei dâmbovițene (34). Deschiderea scorului a dus Pucioasa să nu se precipite, și de asemenea, să atace și mai mult poarta lui Dică. După ocaziile irosite de Lețu (35) și Leotescu (38), același Leotescu, în finalul primei reprize, nu mai iartă și restabilește egalitatea, printr-un șut plasat lângă bară. Pucioasa începe și repriza a doua în atac, dar fără efect pe tabelă. Astfel, după ce, Lețu și Iamandache irosesc două mari ocazii, Craiova 2 jubilează din nou, după ce Vulpe îl execută printr-un șut deviat sub transversală pe portarul Agachi, poziționat greșit. La capătul golului norocos, oltenii s-au băgat la cutie, iar Pucioasa a alergat continuu după egalare, dar totul s-a dovedit a fi în van. Ocaziile clare de gol ratate de Lețu (gol anulat pe motiv de ofside), Nedelea, Călinescu și Calofir în finalul întâlnirii au încheiat un meci în care Pucioasa nu merita să piardă. Așadar, după meciul cu Craiova 2, Pucioasa în loc să urce în primele șapte locuri ale clasamentului, a coborât pe poziția a 11-a. La capătul meciului cu oltenii a rămas impresia că Pucioasa reprezintă o echipă promițătoare care poate arăta multe în sezonul actual. Mai mult de atât, noua echipă a Pucioasei a dus la stadion numeroși iubitori de fotbal la stadion. Iar cei aproape o mie de spectatori prezenți la joc spun multe!
FC Pucioasa – CS U Craiova II 1-2 (1-1)
Marcatori: Leotescu (40)/ Marcovic (34), Vulpe (68).
Pucioasa: Agachi – Călin, Marina, Blas, Diță – Niculăescu (75 Nedelea), Calofir, Lungeanu, Iamandache (89 Grigorescu) – Lețu, Leotescu (67 Călinescu). Antrenor: Cristian Bălașa.
Craiova 2: Dică – Borța, Toiu, Popa (31 Bogdan), Juncu – Șerban (58 Dinu), Trancă (60 Vulpe), Țegle, Rossi – V. Constantin, Marcovic (88 Nițu). Antrenor: Dragoș Bon.
Stadion: „Dumitru Popescu Tică”. Spectatori: 900.
Au arbitrat: Adrian Frățilă (Vadu Pașii – BZ) – Silviu Andrei (Râmnicu Sărat), Bogdan Martinescu (Buzău). Observatori FRF: Florin Stănescu (Dragomirești –IF) și Victor Radu (București).
Cartonașe galbene: Marina (22), Lungeanu (24), Calofir (42), Lețu (78)/ Dică (22), V. Constantin (22), Dinu (89), Rossi (90+3).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!