Mai mulți șoferi dâmbovițeni s-au ales cu dosare penale pentru încălcarea regulilor de circulație

Publicitate

Polițiștii dâmbovițeni au întocmit mai multe dosare penale, la sfârșitul săptămânii trecute, pe numele unor bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni la regimul rutier. Conform unui comunicat IPJ Dâmbovița, aceștia au fost depistați la volan de oamenii legii sub influența băuturilor alcoolice,  a substanțelor psihoactive sau conducând fără permis.

“În perioada 26-27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au întocmit dosare penale pe numele unor persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, trei bărbați au fost depistați în timp ce conduceau autovehicule, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, aceștia au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,43 și 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat, din Gura Șuții, este cercetat de polițiști după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar un altul în timp ce avea dreptul de a șofa suspendat.

Totodată, un tânăr, de 21 de ani, a fost surprins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Pologi, fiind sub influența unor substanțe psihoactive.

De asemenea, un alt bărbat de 53 de ani, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, este cercetat de polițiști pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!