Magazinul Sport Top din Târgoviște îndeamnă la solidaritate

Publicitate

Din dorința de a fi mai aproape de nevoile dâmbovițenilor și nu numai, SportTop magazin aflat în zona Centrului Vechi din Târgoviște rămâne deschis în condiții de maximă siguranță.

SportTop roagă toți clienții să respecte următoarele reguli:

– Să utilizeze dezinfectantul pus la dispoziție la intrarea în magazin;

– Să respecte distanța de cel puțin 1,5 metri în jurul dumneavoastră;

– Să manifeste înțelegere în situația în care personalul va dispune limitarea numărului maxim de persoane prezente simultan în incinta magazinului.

De asemenea, fiind un magazin local, în această perioadă delicată, SportTop face un apel către toate societățile comerciale mici și mijlocii din Târgoviște să-și continue activitățile (acelora care li s-au permis de către autorități), chiar dacă vânzările au scăzut vizibil în ultimele zile.

Cum oamenii au nevoie de anumite produse, aceste societăți trebuie să rămâne deschise zilnic. Rămânând uniți și solidari, dar totodată continuând activitățile, putem sprijini bugetul României, dar și pe noi, de la dezastrul economic spre care ne îndreptăm.

Nu este momentul să cerem ajutoare de la stat într-o astfel de situație, ci trebuie doar solidaritate din partea tuturor pentru a merge înainte.

Implicarea face diferență!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!