Luptătoarea Simona Ionescu, de la CSȘ Târgoviște, vicecampioană a României

Publicitate

Performanță notabilă pentru o sportivă de la CSȘ Târgoviște la Campionatul Național Individual de lupte U23, desfășurat în Covasna, la sfârșitul săptămânii trecute.

Simona Ionescu a ajuns vicecampioană a României după ce a avut parte de o evoluție la înălțime pe durata concursului în care a fost angrenată. Luptătoarea antrenată de Georgiana Filip Paic a cucerit medalia de argint la concursul destinat categoriei 55 de kilograme.

Rezultatul înregistrat este unul remarcabil pentru sportiva de la CSȘ Târgoviște, ținându-se cont că ea este încă junioare. Mai mult de atât, Simona a fost cooptată în urmă cu o săptămână și jumătate în lotul național de lupte al României, cu care se află în pregătiri la Poiana Brașov.

Tot în lotul “tricolor” se regăsește și Maria Cioclea (CS Târgoviște), medaliată și ea cu argint la Naționalele de Lupte U23. O altă sportivă de la CS Târgoviște care ar fi trebuit să fie la lot este Diana Vlăsceanu, dar cum ea se află în recuperare după accidentare grea a fost lăsată acasă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!