“Lupii” de pe Cricov sunt gata de atac în Cupă! Gloria Cornești și Flacăra Moreni se ciocnesc în în turul 2 al competiției KO

Publicitate

Ionuț Parghel
Pentru Flacăra Moreni a sosit ziua primului meci oficial din noul sezon. “Lupii” de pe Cricov întâlnesc în această după-amiază, de la ora 17.30, pe teren străin, pe Gloria Cornești, într-un joc ce contează pentru turul 2 al Cupei României, ediția 2018-2019.

Cum vizează un parcurs cât mai lung în Cupă, elevii lui Gabriel Paraschiv mizează doar pe cartea victoriei în disputa cu corneștenii. Galben-albaștrii au parte de un moral de fier pentru înfruntarea cu Gloria. În ultimul amical disputat Flacăra a depășit la pas pe CS Cornu, cu 3-1. Mai mult de atât, în urmă cu un sezon, Moreniul și-a arătat superioritatea în fața corneștenilor. În aceeași fază a competiției, Flacăra a trecut dramatic de Gloria (2-1) și s-a calificat în turul 3. Cum va pleca din postura de favorită, divizionara C de pe Cricov își propune să depășească și de această dată formația finanțată de Nelu Radu. De partea cealaltă, gazdele de astăzi nu se lasă mai prejos și vor să elimine Flacăra din competiție pentru a răzbuna eliminarea din urmă cu un an. Gloria se află într-o formă foarte bună pentru acest joc, după ce în runda inaugurală a întrecerii a eliminat-o pe FC Pucioasa, o altă divizionară C dâmbovițeană. La fel ca și Flacăra, gruparea corneșteană tințește și ea urcarea în fazele superioare ale competiției.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!