“Lupii” de pe Cricov în picaj liber! Flacăra Moreni, înfrângere cu “satelitul” Universității Craiova

Publicitate

Scădere de formă vizibilă la Flacăra Moreni. În această după-amiază, “lupii” de pe Cricov au avut parte de un nou rezultat negativ.

La Craiova, pe arena “Extensiv”, într-un joc ce a contat pentru etapa a etapa a 13-a a campionatului, morenarii au cedat cu 0-2, în fața Universității II. Reușitele oltenilor au fost semnate de G. Matei (25 –autogol) și C. Dobre (49).

Împotriva Craiovei II, Flacăra a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Duță – Costache, G. Matei, Vârtej, Cernea – I. Constantin, Calofir – Zidăroiu, Drăgan, Niculăescu – Iliescu. Rezerve au fost: Chiran – Niță, Oaie, Ilie, Negrea, Petculescu și Tocan.

Flacăra, echipă antrenată de Gabriel Paraschiv, a ajuns la al patrulea joc fără victorie, iar declinul echipei a început în meciul cu CSM Slatina, când “lupii” au fost învinși cu un categoric 5-1.

După eșecul cu CS U Craiova II, Flacăra a picat pe locul 6 în seria C3, cu 21 de puncte acumulate. Etapa viitoare, Moreniul va întâlni, acasă, pe CS Balotești.

Pe de altă parte, mâine, de la oar 14.00, în deplasare, a doua divizionară C a Dâmboviței, FC Pucioasa o va înfrunta pe Sporting Roșiori

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!