“Lupii” au produs surpriza sub Tâmpa! Flacăra Moreni a obținut toate punctele în duelul cu Steagul Roșu Brașov

Publicitate

Ionuț Parghel
Flacăra Moreni a produs surpriza în penultima etapă a Ligii a 3-a. Într-un meci susținut în deplasare, “lupii” de pe malul Cricovului au dat de pământ cu Steagul Roșu Municipal Brașov, una dintre formațiile seriei C3 care aveau în vizor promovarea în Liga a 2-a la startul sezonului.

Morenarii s-au aflat la cel mai bun meci din acest sezon, iar sub Tâmpa au obținut toată zestrea de puncte încă din prima repriză, după ce s-au impus cu scorul de 2-1. Pentru Flacăra a deschis scorul Eugen Matei în primul sfert de oră, după care Vlad Boția a restabilit egalitatea pentru gazde (22). În schimb, cu trei minute înainte de pauză, Marius Zidăroiu ia adus pe morenari în avantaj, dar în același timp a stabilit și scorul final al disputei. Partida de la Brașov a fost ultima în deplasare pentru “lupii” în acest an. Etapa viitoare, pe teren propriu, morenarii vor da piept pe teren propriu cu U Craiova 1948, formația finanțată de Adrian Mititelu. Succesul cu Brașov a făcut din Flacăra să ajungă la 13 puncte, dar în același timp să urce și pe locul 14 în serie.

ACS SR Municipal Brașov – Flacăra Moreni    1-2 (1-2)

Marcatori: Boția (22)/ Matei (14), Zidăroiu (42).

SR Municipal Brașov: Moldoveanu – Răduțoiu, Damian, Burlacu, Voicu – Popa, Stângă, Dumbravă, Boția – Cocan, Toader. Rezerve: Maxim – Strătilă, Rachișan, Danciu, Avram. Antrenor: Andrei Santa.

Flacăra: Sârbu – Oprea, Matei, Oaie, Cernea – Neacșu, C. Dinu, A. Negrea, Zidăroiu – Drăgan, Oprescu. Rezerve: Chiran – Roman, Costache, Ilie, B. Negrea, G. Preda. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!