Lucrările la Piața Tricolorului din Târgoviște continuă. În ce stadiu este proiectul

Publicitate

Demarate în urmă cu peste o lună, lucrările de modernizare a celei mai importante zone centrale din municipiul Târgoviște continuă în ritm alert.

Astfel, Piața Tricolorului va fi reabilitată integral în cadrul unei investiții care presupune, în linii mari, realizarea unui paviment din granit, durabil, ușor de întreținut, amplasarea de mobilier urban nou, inclusiv a mai multor fântâni arteziene, realizarea unui iluminat general și ornamental cu elemente moderne și economice, refacerea traseelor instalațiilor edilitare electrice, a celor de apă și canalizare, realizarea unor spații verzi generoase care să îmbunătățească și calitatea spațiului civic.

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, ”la acest moment, se lucrează deja la traseele instalațiilor edilitare, iar granitul va sosi zilele următoare în șantier”.

Durata de execuție a proiectului de reabilitare a Pieței Tricolorului este de 9 luni, iar valoarea este de aproximativ 6 milioane lei.

Încă de la debutul lucrărilor, primarul municipiului a vrut asigurări că se dispune de stocurile de materiale necesare, ”astfel încât să nu ne trezim că se apucă să sape și după aceea nu mai continuă execuția, cu atât mai mult cu cât Piața Tricolorului reprezintă punctul central al municipiului Târgoviște”, a precizat primarul Cristian Stan.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!