Lucrările la cea mai modernă bază sportivă școlară din Târgoviște avansează. Ce lucrări au mai debutat pe infrastructura educațională

Publicitate

La Târgoviște, pentru că și primăvara a venit mai devreme, continuă lucrările de construire a celei mai moderne baze sportive școlare din municipiu care va fi la dispoziția unui număr de 800 de elevi, de anul viitor.

Este vorba despre elevii Colegiului Național “Constantin Carabella” care vor beneficia de o baza sportivă de excepție, care va cuprinde atât o sală de sport, cu toate dotările, cât și un teren multifuncțional. Amintim că valoarea contractului este de 2.655.048,37 lei, iar sursa de finanțare este asigurată din bugetul local.

De altfel, deși anul 2019 este abia la început, potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, ”la acest moment se lucrează concomitent la cinci investiții din zona infrastructurii educaționale a municipiului”.

Acestea sunt: realizare Bază sportivă la Colegiul Naţional Carabella; extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa 14; extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa 13; îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.13; eficientizare energetică prin reabilitarea şi consolidare Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 15.

”Totodată, până în vară, vor începe lucrările la alte opt proiecte care vor transforma din temelii infrastructura educațională a orașului nostru”, a mai precizat primarul Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!