Lucrări la drumuri și iluminat public la Gura Ocniței și Răzvad

Publicitate
Distribuie

Conducerea județului Dâmbovița, în vizite pe teren la obiective de modernizare infrastructură.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, și vicepreședintele Alin Manole au mers în localitatea Gura Ocniței, unde se derulează lucrări de modernizare străzi, rigole, șanțuri și trotuare în satele Gura Ocniței, Săcuieni și Adânca, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II (PNDL). Valoarea investiției este de 4.590.560 lei și este realizată în proporție de 80%.

Tot prin PNDL II și tot în comuna Gura Ocniței se lucrează și la extinderea sistemului de iluminat public, proiect în valoare de 465.000 lei. Se vor monta 921 corpuri de iluminat, avertizări pietonale și stâlpi de iluminat stradal.

Vizita a continuat în comuna Răzvad, unde se desfășoară un proiect prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), în valoare de 980.000 euro. Este vorba despre modernizarea străzilor comunale, pe un traseu de 8,8 km (Strada Gării – Strada Fete – Strada Bisericii, Răzvad de Jos – DC 16 – Strada Bisericii Răzvad de Sus – sat Gorgota – strada lt. Marinescu – str. ing. Bruneanu.)

Din totalul celor 407 proiecte aprobate inițial prin PNDL (I și II) pentru județul Dâmbovița, în prezent se află în curs de realizare 245.Pentru anul în curs, s-a decontat suma de 86.101.067,30 lei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!