”Locul meu de muncă este țara” – Ludovic Orban în Dâmbovița | GALERIE FOTO

Publicitate

La o lună de când a fost ales președinte PNL, Ludovic Orban (care a ocupat și funcția de președinte interimar al PNL Dâmbovița între august 2016 și februarie 2017) s-a aflat pe 20 iulie în județul nostru, și aici PNL având un președinte nou din luna mai 2017, Marius Caravețeanu, primarul orașului Răcari.

Ludovic Orban a avut în Dâmbovița un program aproape maraton: întâlniri cu conducerea și membri de partid, dar și cu simpatizanți la Răcari, vizită la Arhiepiscopia Târgoviștei, conferință de presă la Târgoviște… După toate acestea, în jurul orei 17, lucrurile s-au destins, odată cu participarea președintelui PNL la zilele comunei Bezdead și a orașului Găești (ambele cu primari PNL).
În stilu-i caracteristic, președintele liberalilor a vorbit cu o mulțime de oameni, a salutat comunitățile de pe scenă, a criticat pe ici pe colo guvernul PSD, a stat chiar și la selfie-urile pe care i le-au solicitat dâmbovițenii.
La o zi după vizita în Dâmbovița, Ludovic Orban a postat 25 de fotografii pe contul de facebook însoțite de mesajul, de altfel promisiune de când a fost ales președinte PNL, ”Locul meu de muncă este țara”. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!