LOCUINTA de POVESTE – investitii pe care le poti face primavara aceasta pentru cresterea confortului din casa!

Publicitate

Un aspect care nu trebuie sa fie neglijat atunci cand consideri ca este momentul sa faci o schimbare in locuinta ta, este confortul resimtit. Design-ul unei case este foarte important pentru conturarea unei atmosfere primitoare si relaxante, calitatea achizitiilor pe care le faci avand o influenta majora asupra confortului pe care il resimti, dar si asupra starii de sanatate.

Schimbari minore care au un impact major!

  • Calitatea luminii

Un aspect care nu trebuie neglijat cand iei in considerare o reamenajare interioara, este lumina. Calitatea acesteia are o influenta majora asupra confortului resimtit in locuinta, in mod special pe timp de noapte. Becuri precum cele de pe acest link prezinta multiple avantaje pentru care este recomandat sa le ai in casa. Atat rezistenta lor in timp, cat si consumul mic pe care il au, sunt aspecte care se afla in topul avantajelor produselor de acest fel.

Intrand online pe ledel.ro vei regasi o gama vasta de sisteme de iluminat din care poti alege produsele de care ai nevoie. In functie de rolul si activitatile desfasurate in fiecare incapere, trebuie sa alegi tipul de iluminare corespunzator, avand grija la caracteristicile acestuia – temperatura (culoarea), intensitate, consum, etc.

  • Organizarea generala

Reamenajarea unei locuinte trebuie planificata din timp pentru a se putea face un plan al achizitiilor, dar si al materialelor necesare, calculandu-se totodata perioada pe care se vor efectua lucrarile. Complexitatea schimbarilor este un factor pe care trebuie sa il ai in vedere, deoarece el determina si numarul persoanelor de care va fi nevoie pentru ca proiectul sa fie gata.

Avand grija ca lucrurile sa fie organizate mereu, realizarea periodica a mentenantei va dura mult mai putin si va fi mai usor de facut. Nu ezita sa folosesti un sistem de administrare, apeland la cutii si accesorii special create pentru sortarea si compartimentarea acestora.

  • “Pata de culoare”

Fie ca este vorba despre achizitionarea unui obiect pur decorativ (artificial) sau de crearea unui colt “verde” (plante naturale), acest artificiu vizual ajuta foarte mult la construirea unui design interior unicat, personalizat in functie de stilul de viata si preferintele estetice personale.

Design-ul interior are un rol foarte important in confortul resimtit intr-o locuinta. Aspectul unui imobil (estetica, mentenanta, cromatica, etc.) determina atmosfera locului, avand o influenta majora asupra capacitatii de concentare, dar si asupra odihnei (fizice si psihice).

  • “Placerile nevinovate”

Desi este foarte important ca in design-ul interior al locuintei sa existe o cursivitate vizuala din punct de vedere stilistic si cromatic, tinand cont de aceste doua aspect, poti adauga elemente care sa iti aduca un plus de confort, indeplinindu-ti diverse “placeri nevinovate”. Fie ca este vorba despre un balansoar pe care il poti pozitiona in spatiul pe care il ai la dispozitie, de un televizor de dimensiuni mari sau de un fotoliu puf supradimensionat.

Protejeaza-ti sanatatea si creste-ti confortul, investind in calitate! Nu face sacrificii care iti pot diminua in timp bunastarea, ci aloca resursele necesare pentru a avea un mediu placut in care sa te odihnesti, in care sa iti desfasori activitatile.

Surse foto:
www.media4.s-nbcnews.com
www.i1.wp.com

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!