L’isola di Sardegna din Târgoviște, gazda perfectă pentru cel mai important eveniment din viața ta

Publicitate
Distribuie

L’isola di Sardegna este gazda perfectă pentru cele mai importante evenimente din viața ta! Complexul situat pe strada Gimnaziului din Târgoviște vă pune la dispoziție terasă,  cort pentru evenimente, piscină în aer liber și o atmosferă de neuitat.

Dacă marea ți se pare prea departe și vrei ca evenimentul tău să aibă loc lângă apă ai la îndemână L’isola di Sardegna. Fie că îți dorești o petrecere mică, intimă pentru câteva persoane ori un eveniment de anvergură, oferta locației este gândită pentru a satisface cât mai multe cerințe.

Pentru organizarea de evenimente (nuntă, botez, cununie, majorat, aniversări, evenimente corporate, lansări de produs), L’isola di Sardegna pune la dispoziție logistica necesară și cortul de evenimente, cu o capacitate de peste 150 de locuri. Astfel, salonul de evenimente este reprezentat de un elegant cort, amplasat în apropierea piscinei. Cadrul este unul rafinat, elegant, exclusivist, unde detaliile fac diferența.

Încă de la prima vedere, L’isola di Sardegna este un loc prietenos cu spațiu multifuncțional conceput special pentru reușita oricărui tip de eveniment.

De asemenea, bucătăria poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare. Meniuri variate, concepute de maeștri bucătari, atât din bucătăria tradițională, cât și internațională.

Serviciile la L’isola di Sardegna sunt de 5 stele, iar decorul, meniul, servirea și atmosfera sunt  asigurate de o echipă de profesioniști cu experiență în domeniu.

Mai mult de atât, în zilele de vineri și sâmbătă, începând cu orele 22.00, pe teresa L’isola di Sardegna ai parte ce cele mai tari party-uri din viața ta, într-o atmosferă unică și relaxantă, unde te poți bucura alături de prieteni, colegi sau familie.

Complexul L’isola di Sradegna se află pe strada Gimnaziului, nr. 21 (fosta piscină Sideco), Târgoviște. Pentru rezervări puteți suna la numărul de telefon 0737 156 391.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!