LIGA A 4-a Dâmboviţa: De frică să nu mai primească goluri, o echipă s-a retras de pe teren. Câte goluri a primit în mai puţin de o oră

Publicitate

Ionuț Parghel
Gloria Cornești reprezintă o adevărată “sperietoare” pentru aproape orice componentă a Ligii a 4-a dâmbovițene. Majoritatea divizionarelor D întâmpină emoții mari când trebuie să evolueze împotriva campioanei județene. Iar, în momentul când o fac, fie iese de pe gazon cu o căruță de goluri primite, fie se retrag de pe teren, apelând la anumite tertipuri care dăunează grav fotbalului.

Ultima formație care a apelat la un astfel de element nociv a fost Viitorul IL Caragiale. La meciul de ieri, dintre cele două formații, ce a contat pentru etapa a 8-a, arbitrul Răzvan Dobre a întrerupt meciul în minutul 53, la scorul de 9-1, din cauza faptului că IL Caragiale a rămas în efectiv incomplet pe teren. “S-au retras de pe teren pentru a nu mai încasa goluri. E greu de jucat cu astfel de echipe. Își bat joc de competiție. Cei de la AJF nu știu de ce mai țin astfel de echipe în competiție. Nouă nu ne este frică de nimeni. Mai nou am văzut că și Ziduri s-a întărit la nivelul conducerii tehnice. Nu avem frică nici de ei. Îi vom bate cu 3-0”, ne-a declarat Nelu Radu, finanțatorul, antrenorul și jucătorul Gloriei Cornești. În acest sezon, corneștenii au fost necruțători bifând majoritatea succeselor la scoruri de maidan.

Rezultatele Gloriei Cornești în acest sezon
Ungureni – Cornești 1-6
Cornești – Colibași 5-1
Vișina – Cornești 2-8
Cornești – Răcari 3-0
Dragomirești –Cornești 2-7
Cornești – Ulmi 4-2
Coada Izvorului – Cornești 4-5
Cornești – IL Caragiale 9-1

Liga a 4-a – etapa a 8-a – rezultate
Răcari – Fieni 4-0
Vișina – Dragomirești 8-2
Colibași – Ulmi 0-2
Ungureni – Coada Izvorului 1-2
Cornești – IL Caragiale 9-1 (meci într. în minutul 53)
Pierșinari – Voinești 5-1
Ziduri – Gura Șuții 1-1
Bucșani – Brezoaele 2-2
Petrolul Tgv. – Mătăsaru 3-1.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!