Liderul Ligii a 2-a a fost din nou necruțător! Chindia Târgoviște a mai “demolat” o adversară. Cristi Neguț a ajuns la al doilea hat-trick consecutiv

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște a devenit necruțătoare în campionat. Aflată într-o formă de invidiat, formația dâmbovițeană pârjolește orice adversar care îi iese în cale. Ultima echipă care a văzut pe pielea ei ce înseamnă “tăvălugul” numit Chindia a fost CS Balotești. Târgoviștenii au dat de pământ ilfovenii în deplasare, iar la final s-au impus cu un sec 4-1, la fel cum au făcut-o și cu Sportul Snagov, fost lider al Ligii a 2-a.

Într-o dispută în care a pornit din postura de favorită, Chindia a pus rapid stăpânire pe obiectul muncii, iar Cristi Neguț și-a arătat din nou valoarea în fața porții adverse. Aflat la cel mai bun sezon din carieră, “Tabarcea” a fost încă o dată eroul Chindiei, marcând un nou hat-trick, la fel cum a făcut-o și în urmă cu o săptămână, împotriva Snagovului. Cu Balotești, tânărul fotbalist a deschis seria reușitelor în minutul 8, după care a continuat-o 20 de minute mai târziu, iar ultimul gol l-a semnat în ultimul sfert de oră al întâlnirii. O altă reușită a Târgoviștei la Balotești a purtat semnătura lui Liviu Mihai, la începutul actului secund. În schimb, pentru ilfoveni golul de onoare a venit din partea lui Marian Neagu, cu cinci minute înainte de finalul primei reprize. Formația antrenată de Viorel Moldovan și-a arătat din nou superioritatea în campionat și a ajuns la a opta victorie consecutivă. Astfel, după 15 etape scurse din campionat, Chindia se siutează pe primul loc, cu 35 de puncte acumulate, după ce a înregistrat 11 victorii, două remize și două înfrângeri. Etapa viitoare, pe “Eugen Popescu”, târgoviștenii vor înfrunta pe Pandurii Târgu Jiu.

 

CS Balotești – Chindia Târgoviște  1-4 (1-2)

Marcatori: M. Neagu (40)/ Neguț (8, 27, 76), L. Mihai (56).

Balotești: Fulga – Dedu, Marciuc, Flămânzeanu, Filip – Ghiță. R. Mihai, M. Neagu, Predescu – Stoica, Clătinici. Rezerve: Iordan – F. Niculae, G. Mihai, Gojnea, O. Marin, Paraschiv. Antrenor: Florin Nofitovici.

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Dudea, Dumitrașcu – Neguț, Novac, L. Mihai, Șerban – Cherchez, Florea. Rezerve: I. Popescu – C. Stoica, Lungu, B. Vasile, Manea, Mihaiu, Acasandrei. Antrenor: Viorel Moldovan.

Sursă foto: Mediafax.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!