Laura Bretan, minunea de la “America’s Got Talent”, și belgianul Olivier Kaye vor cânta de Ziua Îndrăgostiților la Pucioasa

Publicitate

Concert eveniment la Pucioasa! Joi, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, pe scena Centrului Cultural European, în avanpremiera selecției naționale Eurovision 2019, vor urca doi dintre concurenții care au șanse mari de a reprezenta România anul acesta la Tel Aviv.

Este vorba despre Laura Bretan, finalistă America’s Got Talent 2016 și câștigătoare Românii au talent ediția 2016, dar și despre Olivier Kaye, care a obținut locul I și Premiul de Popularitate la Cerbul de Aur 2018.

Laura Bretan este o cântăreață de operă, originară din România, născută în Chicago, Illinois, SUA. A început să cânte când avea doar 4 ani. Laura a învățat să cânte de la mama ei, Rahela Bretan. Artista s-a remarcat pe plan național și internațional datorită vocii ei.

Olivier Kaye, belgianul de la Cerbul de Aur, a ajuns la festivalul românesc la îndemnul tatălui său, care l-a cunoscut pe Jacques Hustin, cântărețul care a luat trofeul în 1968.

Piesele finalist la selecția națională Eurovision vor fi cântate și pe scena de la Pucioasa:  „Right now” (Olivier Kaye), „Dear Father” (Laura Bretan).

Le puteți asculta la următoarele link-uri:

Laura – https://www.youtube.com/watch?v=v5pvnfAcCs4

Oliver – https://www.youtube.com/watch?v=iuwdkU_HUew

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!