La noul magazin Jolidonne Fashion din Târgoviște, îmbrăcăminte pe gustul și stilul fiecărei femei. Ținutele confortabile sunt la prețuri promoționale

Publicitate
Distribuie

Ionuț Parghel

Se spune că vestimentația te definește ca persoană și poate spune o mulțime de lucruri despre tine, iar pentru că frumusețea se regăsește în lucrurile simple, magazinul Jolidonne Fashion, de pe Dealu Mare din Târgoviște, oferă tuturor clientelor colecții noi de îmbrăcăminte care să îmbrățișeze gustul și stilul fiecărei femei.

Cum ne aflăm în luna cadourilor, la noul magazin Jolidonne Fashion, din apropierea supermarketului Lidl, puteți găsi modele diversificate de geci, paltoane, rochii, pulovere, pantaloni, dar și numeroase accesorii care  îți pun în valoare stilul și personalitatea. Produsele le găsiți la prețuri promoționale, iar calitatea este garantată.

Inaugurarea noul magazin Jolidonne Fashion a avut loc chiar în seara de Moș Nicolae, iar acesta poate fi găsit pe Bulevardul I.C. Brătianu, nr.165, magazin 1, lângă parcarea supermaketului Lidl.

Datorită gamei variate de mărimi, fiecare doamnă sau domnișoară poate găsi un model potrivit, în care se va simți mereu confortabil și atractivă.

Așadar, alegând să te îmbraci de la Jolidonne Fashion te vei simți zi de zi în centrul atenției!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!