Kinder Târgoviște a ratat la mustață clasarea pe podium la Winter Cup. Eduard Prisăcaru: “Sunt mulţumit de evoluţia copiilor”

0
Publicitate

Ionuț Parghel
Juniorii U8 (n. 2010) de la Kinder Târgoviște au făcut o figură frumoasă la ediția din acest an a turneului Winter Cup, desfășurat la Brașov, săptămâna trecută. Una dintre grupele antrenate de Eduard Prisăcaru a terminat competiția aproape de podium pe locul 4, după ce a fost întrecută în finala mică de Real Juniori Vaslui, cu 1-2.

Până la disputa cu formația din Vaslui, Kinder Albastru a mai făcut doar doi pași greșiți pe durata întrecerii. Unul în semifinale, 0-1 cu Juniorul Aiud și altul în faza grupelor, 1-3 cu CS Luceafărul Cluj. În schimb, tot în jocurile din faza grupelor, micii fotbaliști târgovișteni au trecut de Sport Team Giurgiu (4-0) și Viitorul Brașov (6-0), iar în sferturi de Cosmo București, cu 4-3, după executarea loviturilor de departajare. A doua echipă târgovișteană U8  a fost Kinder Alb, care a terminat turneul pe locul 5. Pe durata întrecerii, aceasta a înregistrat următoarele rezultate: 3-0 cu Infinity Târnăveni, 0-3 cu Juniorul Aiud, 3-0 cu Stars Brăila – în faza grupelor, 1-3 cu Real Juniori Vaslui, în sferturi, 6-0 cu Luceafărul Bucovina Suceava, pentru locurile 5-8 și 5-2 cu Cosmo București, pentru locurile 5-6. Clasările înregistrate la cea de-a 9-a ediție a turneului au mulțumit conducerea tehnică a clubului târgoviștean. “Sunt mulțumit de evoluția copiilor, ținând seama că această competițe crește în valoare de la an la an. Am avut șanse să terminăm pe podium, dar până la urmă am terminat aproape de el. Cred, că noi și cu Luceafărul Cluj am arătat un fotbal de calitate”, ne-a declarat Eduard Prisăcaru. Kinder Târgoviște a deplasat la Brașov un lot format din 14 copii: Denis Zamfirescu – Eduard Mușat, Vlad Dumitrache, Ciprian Bălașa, Ciprian Badea, David Stanciu, Darius Cristea, Andrei Ban, Denis Ploieșteanu, Alexandru Chițu, David Băncilă, Rareș Lixandru, Rafael Sima și Ayan Drăgănoaia.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele