Juniorii Voinţei Crevedia se pregătesc ca marii fotbalişti! “Această pregătire spartană ne va folosi în returul campionatului” | GALERIE FOTO

Publicitate

Ionuț Parghel
Juniorii B de la Voința Crevedia beneficiază în această perioadă de condiții excelente de pregătire. Mici fotbaliști antrenați de Mădălin Ioniță se află într-un cantonament montan, în zona Brașovului, la Bran.

Cazați la Hotel Flo’ Mary, un stabiliment de trei stele, aceștia trag din greu pentru a arăta cât mai bine în partea secundă a campionatului. Grupa de juniori născuți în 2001 a Crevediei este înscrisă în prima serie a campionatului AMF București, iar la finalul turului s-a clasat pe locul 6, cu 24 de puncte acumulate, la capătul a 14 meciuri disputate. Elevii lui Ioniță au parte de condiții de pregătire foarte bune în pitoreasca localitate brașoveană, beneficiind de un teren sintetic cu nocturnă, teren acoperit (balon încălzit), piscină, saună, jacuzzi și loc de agrement (masă de tenis, biliard).

21 de jucători deplasați la Bran

Obiectivul echipei în acest an este clasarea pe podium și formarea unui lot de jucători care poate face față sezonul viitor în campionatul republican de juniori A. “Țintele noastre sunt clare: clasarea în primele trei locuri la finalul campionatului și formarea unui grupe puternice. E o tradiție pentru noi să facem an de an acest cantonament montan. Copiii dau totul în acest stagiu de pregătire. Beneficiind de cele mai bune condiții ei trag din greu și acumulează zi de zi. Această pregătire spartană ne va fi de folos în returul campionatului. Lotul deplasat la Bran cuprinde 21 de jucători, iar majoritatea sunt dâmbovițeni: trei morenari, patru copii din Niculești, doi din București, trei din Buftea, doi din Periș, iar restul sunt localinici din Crevedia”, s-a exprimat antrenorul Mădălin Ioniță. Lotul Voinței pentru acest stagiu de pregătire îi cuprinde pe Robert Costache, Daniel Filip – portari, Darie Voiculescu, Gabriel Trandafir, Andrei Vremăroiu, Florin Toader, Ali Zeinadinne, Ștefan Constantin, Andrei Doicescu, Cătălin Marciu, Marian Constantin, Valentin Stoica, Ovidiu Stanciu, Eduard Lazăr, Emanuel Crap, Alexandru Grădinaru, George Croitoru, Adrian Costache, Silviu Costache, Robertp Ruja și Cristian Verme – jucători de câmp. Din lot mai face parte și Andrei Niță, dar cum a întâmpinat probleme medicale a fost lăsat acasă.

Micii fotbaliști de la Crevedia, în vizorul lui Dinamo și CSA Steaua

Cum în echipă există mai mulți juniori de perspectivă marile cluburi din București și Ilfov au pus ochii pe ei. Astfel, CSA Steaua îl dorește pe Silviu Costache, iar Dinamo, Concordia Chiajna și Sport Team îi au în vizor pe Marian Constantin. De asemenea, alți juniori de perspectivă din cadrul lotului mai sunt Vremăroiu, Stoica și Doicescu.  Voința Crevedia a făcut în această iarnă patru transferuri, iar în perioada următoare vor mai urma și altele.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!