Juniorii E de la Chindia Târgoviște au câștigat turneul internațional Enjoy Sport Winter Cup. “Lumea bună a fotbalului juvenil a început să ne bage și mai mult în seamă”

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de juniori E a Chindiei Târgoviște și-a trecut în cont un nou succes răsunător! După ce în toamna anului trecut  au cucerit Cupa Centenarului, la trei luni distanță, puștii de pe “Eugen Popescu” au devenit câștigători ai turneului internațional Enjoy Sport Winter Cup – ediția 2019, găzduit de orașul Brașov, săptămâna trecută.

Echipa antrenată de Ionuț Iugulescu a intrat în posesia trofeului după ce a trecut în finală de Luceafărul Cluj, cu 3-2, în urma executării loviturilor de departajare. La finalul jocului scorul a fost 1-1, iar reușita târgoviștenilor a fost semnată de Bozieru. În schimb, la loviturile de departajare, unde Chindia s-a impus cu 2-1, golurile roș-albaștrilor au fost marcate de Bozieru și Călugărescu.

Ionuț Iugulescu: “Copiii noștri au arătat ambiție, concentrare și determinare

Ocuparea primului loc la grupa 2008 a adus multă bucurie în rândul conducerii tehnice. “Am avut parte de un turneu foarte bun. Am jucat bine de la bun început, iar acest lucru ne-a oferit încrederea de care aveam nevoie. Turneul a fost destul de puternic, iar la grupa 2008 au luat startul 27 de echipe. Pe durata întrecerii am dat peste echipe foarte bune, precum Steaua, Dinamo sau echipele din Cluj, pe care le-am întâlnit în fazele finale. Copiii noștri au arătat în fiecare joc ambiție, concentrare și determinare. Suntem bucuroși că în trei luni am devenit învingători la două turnee foarte puternice. Grupa 2008 este un foarte bună. Un aport considerabil la succesul nostru l-au avut și părinții copiilor. Fără sprijinul lor financiar nu puteam face deplasarea la Brașov. Pe această cale vreau să le mulțumesc. După succesul de la Brașov lumea bună a fotbalului la nivel juvenil a început să ne bage și mai mult în seamă. Imediat, după câștigarea trofeului am primit o serie de invitații la diferite competiții. Una deja am acceptat-o, pe cea a Luceafărului Cluj, academie care va organiza un turneu în perioada 1-3 mai. Din câte am înțeles de la organizatori, la această competiție vor participa și grupe de la FC Barcelona”, ne-a declarat Ionuț Iugulescu. Principalii golgheteri ai Chindiei la turneul Enjoy Sport Winter Cup au fost Bozieru, Călugărescu și Dina, unde ultimul nu a putut evolua în finală din cauza unei accidentări suferite în semifinale.

Lotul Chindia U11 la turneul Enjoy Sport Winter Cup

Robert Hrișcă, Adrian Nițu – portari, Darius Frățiloiu, Vlad Dragomir, Raul Neagu, Albert Dinu, Luchian Radu, Andrei Cocoșatu, Eric Călugărescu, Răzvan Bozieru, David Constantin, Ciprian Bălașa și Octavian Dina.

 

Rezultate Chindia U11 la turneul Enjoy Sport Winter Cup

Grupa preliminară

Chindia – ASSF Mangalia   18-1

Chindia – Junior Brașov       6-1

Grupa principală

Chindia – Dinamo București      5-2

Chindia – Steaua București        5-2

Semifinale

Chindia – U. Cluj     4-3 dld

Finală

Chindia – Luceafărul Cluj    3-2 dld.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!