Județul Dâmbovița nu va fi reprezentat la barajul de promovare. Gloria Cornești – Universitatea Craiova nu se mai joacă! “Este o situație neplăcută”

Publicitate

Ionuț Parghel
Șansele Gloriei Cornești de a disputa barajul de promovare pentru Liga a 3-a au devenit aproape nule. Formația dâmbovițeană nu va putea susține acest baraj din cauza faptului că nu deține Certificat de Identitate Sportivă, așa cum prevede regulamentul FRF.

Dacă până sezonul precedent s-a mers pe baza actelor din campionatul județean, de această dată forul național de fotbal nu mai permite participarea la baraj fără CIS ministerial. Astfel, în condițiile existente, Universitatea Craiova, adversara corneștenilor din baraj, va ajunge în Liga a 3-a fără a se mai duela cu campioana județului Dâmbovița. Potrivit lui Emil Tudor, președintele AJF Dâmbovița, Gloria nu va putea participa la ediția din acest an a barajului, atâta timp cât este lipsită de CIS. Tot el anunță că în decursul zilei de astăzi site-ul FRF va face public și faptul că disputa dintre Gloria Cornești și Universitatea Craiova nu se va mai disputa, la fel ca alte patru-cinci jocuri. “Duelul dintre Cornești și Craiova nu se va mai juca. Corneștenii nu au CIS, iar FRF nu mai permite acest lucru. 100% nu se va juca, la fel cum vor fi alte patru-cinci meciuri. O să vedeți mâine (nr. astăzi) că site-ul FRF  va anunța acest lucru. Actele trimise de noi la FRF, venite de la Cornești, au fost egale cu zero. Nu am ce să le fac. Eu i-am atenționat din februarie cu privire la acest aspect. Dar, ei se pare că nu au vrut. Sezonul acesta nu vom avea o echipă care să ne reprezinte la baraj. Asta este învățare de minte pentru echipele din Liga a 4-a. Ele trebuie să i-a în serios competiția,  dar în același timp să-și facă și CIS”, ne-a precizat Emil Tudor. Chiar dacă a crezut neîncetat că va participa la baraj antrenorul –finanțator al Gloriei Cornești, Nelu Radu, pare și el resemnat. “Nu știu dacă vom juca sau nu barajul. Verdictul cu privire la acest lucru îl așteptăm mâine (nr. astăzi). Nu mă așteptam la un astfel de lucru, dar se poate întâmpla orice. Este o situație neplăcută. Va fi păcat că nu vom putea juca”, ne-a declarat foarte supărat conducătorul Gloriei Cornești. În condițiile existente duelul dintre Gloria Cornești și Universitatea nu se va mai consuma în această vară. Inițial acesta era programat să se dispute la Cornești, pe 16 iunie, iar la Craiova o săptămână mai târziu. Pe de altă parte, astăzi, de la ora 17.00, corneștenii vor înfrunta pe FC Potlogi în sferturile de finală ale Cupei României – faza județeană.

Sursă foto: fotbaljudetean.info

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!