Jucătorii Chindiei, în febra meciului cu Universitatea Cluj! Cristi Neguț: “Trebuie să facem un meci bun pentru a câștiga”

Publicitate

Ionuț Parghel
Febra meciului cu Universitatea Cluj deja se simte în rândul jucătorilor de la Chindia Târgoviște. Roș-albaștrii iau în calcul doar victoria cu “șepcile negre”, atâta timp cât obiectivul formației dâmbovițene este promovarea în Liga I la finalul sezonului.

Mai mult de atât, aceștia țintesc toate punctele cu ardelenii și pentru a bifa primele trei puncte pe teren propriu, după ce duminică, în deplasare, a obținut o victorie norocoasă în compania lui ASU Poli Timișoara. Mijlocașul ofensiv Cristian Neguț este încrezător în potențialul Chindiei de-a obține toate punctele cu U. Cluj. “O să fie un meci interesant. Întâlnim o echipă bună, ce are în componență jucători de calitate. Vom întâlni o echipă de tradiție în fotbalul românesc, care țintește unul dintre locurile fruntașe. Noi trebuie să facem un joc bun pentru a câștiga. Sunt sigur că vom avea parte de o evoluție mult mai bună decât la Timișoara. Sunt încrezător că putem câștiga. Noi avem ca obiectiv promovarea, iar acest lucru înseamnă că noi trebuie să tratăm fiecare joc cu maximă seriozitate pentru a obține cât mai multe puncte”, ne-a declarat Cristi Neguț, jucător care a intrat în partea secundă a jocului cu ASU Poli Timișoara.

“Cu ASU Poli am obținut o victorie importantă”

Talentatul jucător a considerat că succesul cu ASU Poli a fost unul extrem de prețios pentru Chindia. “După cum s-a văzut am avut parte de un joc greu la Timișoara. Am întâlnit o echipă bine organizată și una extrem de periculoasă în anumite momente ale jocului. Cred că temperatura ridicată din timpul meciului a fost un adversar pentru ambele echipe. A fost foarte greu să jucăm pe o asemenea căldură. Una peste alta suntem mulțumiți că am obținut toate punctele puse în joc. Era important să începem cu dreptul campionatul. A fost o victorie importantă pentru noi. Cu toții ne doream un succes la Timișoara. Această victorie ne conferă un moral bun pentru următoarele jocuri. În plan, personal îmi doresc ca la finalul sezonului să promovez cu Chindia în Liga I, după ce stagiunea precedentă am ratat-o la mustață. De asemenea, vreau să marchez cât mai multe goluri și să-mi ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele”, a încheiat cel alintat de colegi “Tabarcea”. Chindia va întâlni U. Cluj, pe “Eugen Popescu, luni, de la ora 18.00.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!