Jandarmul dâmbovițean Ionuț Timofte, pe podium la două semimaratoane, în același weekend

Publicitate

Ionuţ Timofte, două semimaratoane cu cifra “magică” 3!

De mai mult de 4 ani, plutonierul major Ionuț Timofte reprezintă cu succes Jandarmeria Dâmbovița la competițiile sportive de alergare, în special pentru cauze umanitare. De-a lungul acestor ani, Ionuț Timofte a participat la mai mult de 70 de competiții sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obținut rezultate bune și foarte bune.

Weekend-ul trecut, jandarmul montan dâmbovițean a obținut noi rezultate notabile. S-a clasat pe locul al III-lea general, la Semimaratonul Bucuriei desfășurat la Urlați și la Semimaratonul Orașului Plopeni, competiții la care a participat pentru a treia oară.

”Weekend-ul acesta cifra “magica”a fost 3. Sâmbătă am alergat la Semimaratonul Bucuriei pentru a treia oară consecutiv la 21 km și m-am clasat pe locul 3 la general. Duminică am alergat la Semimaratonul Plopeni pentru a treia oară la 10 km și m-am clasat tot pe locul 3 la general! Mulțumiri voluntarilor și felicitări organizatorilor!”, a fost mesajul lui Ionuț Timofte.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!