Italian înşelat cu 100.000 de euro de o blondă din România

Sursă foto: gorjeanul.ro
Publicitate

Lorenzo Fagnoni, un italian în vârstă de 68 de ani, a fost înşelat cu 100.000 de euro de o tânără din România. Ramona, o blondă mai tânără cu aproape 30 de ani i-a cucerit inima italianului, care timp de nouă ani i-a trimis bani.

Cei doi s-au întâlnit prima oară în 2007, într-un restautant din oraşul Roman. Au început o relaţie, iar tânăra i-a promis că se vor căsători când bărbatul, angajat al unui ONG care se ocupă de copiii din Africa, va reveni în România. În nouă ani de zile, italianul i-a trimis acesteia bani de 281 de ore, însumând 64.753 de dolari şi 31.370 de euro.

Lorenzo a revenit în România în 2016, însă Ramona nu a vrut să mai audă de el, rupând brusc relaţia. Acela a fost momentul în care italianul şi-a dat seama că a fost înşelat, astfel că a acţionat-o în judecată pe tânăra blondă.

Dosarul deschis de Poliţia Roman a fost clasat. Totuşi, italianul a obţinut o redeschidere a dosarului după ce Tribunalul Neamţ a decis că dosarul să fie retrimis la procuror pentru o anchetă corectă.

Cercetările au continuat să fie tergiversate, astfel că poliţiştii din Roman şi procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ au clasat, din nou, cauza.

Italianul a contestat ordonanţa de clasare, iar pe 12 aprilie 2019, Judecătoria Roman va analiza cererea bărbatului.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!